Huiveringwekkende Storytrail Spookwandeling op vrijdagavond 16 november in Utrecht
5 oktober 2018
Zondag 18 november: Beleef Den Bosch tijdens een Storytrail stadswandeling vol sagen en legenden
11 oktober 2018
Show all

11 november: Beleef Zwolle tijdens een historische verhalenwandeling

PERSBERICHT

11 november: Beleef Zwolle tijdens een historische verhalenwandeling

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen komt op zondag 11 november naar Zwolle met een koffer vol sagen, legenden en historische verhalen. Wandelend door de binnenstad leidt hij zijn publiek eeuwen terug in de tijd. Ga mee en beleef de woeste geschiedenis van de stad van de Blauwvingers.  

De Storytrail stadswandeling Zwolle van verteller Godefridus is een combinatie van een historische rondleiding en een theatervoorstelling. De stadsgeschiedenis ontrolt zich voor uw ogen in de meeslepende verhalen van de acteur. U beleeft hoe kooplieden de stad rijk maken. Hoe roofridders op de loer liggen om die rijkdom weer af te pakken. En hoe de Zwollenaren zelfs met de Duivel de strijd aan moeten gaan. Hoe dat allemaal gaat aflopen? U ontdekt het tijdens de Storytrail stadswandeling Zwolle, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud. 

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 11 november 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).