stadswandeling zwolle storytrail verhalen verteller godefridus handen
Gratis Storytrail stadswandelingen op zondag 14 april: Beleef de verhalen van Utrecht-West
26 maart 2019
Zondag 19 mei: Op avontuur in historisch Den Haag met verteller Charlotte
28 maart 2019
Show all

20 t/m 22 april: de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen Beleef de geschiedenis van Zeeland met verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

20 t/m 22 april: de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen
Beleef de geschiedenis van Zeeland met verhalenverteller Johannes

Tijdens de Paasdagen kunt u in Middelburg, Zierikzee en Goes genieten van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Verhalenverteller Johannes gidst zijn publiek van 20 t/m 22 april door de bewogen geschiedenis van Zeeland. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste stadsverhalen.  

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Met passie en humor neemt verteller Johannes u mee naar het verleden. U komt terecht in een wereld vol wonderlijke sagen en legenden. Dwalend door straten en stegen ontmoet u bouwmeesters, viswijven, notabelen en zeeschuimers. Ga mee en wees getuige van hun vrolijke, spannende en ontroerende avonturen. De Storytrail stadswandeling is een buitengewone ervaring die u niet snel zult vergeten! 

De Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen:
▪ Storytrail stadswandeling Middelburg (zaterdag 20 april 2019)
▪ Storytrail stadswandeling Zierikzee (Eerste Paasdag – zondag 21 april 2019)
▪ Storytrail stadswandeling Goes (Tweede Paasdag – maandag 22 april 2019)

Aanvang van de wandelingen: 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).