Zondag 4 november: Storytrail stadswandeling Beleef de historische verhalen van Groningen
13 september 2018
Zondag 4 november: Storytrail stadswandeling Utrecht Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden
13 september 2018
Show all

21 oktober: Storytrail stadswandeling Ontmoet de helden en schurken uit de geschiedenis van Utrecht

PERSBERICHT

21 oktober: Storytrail stadswandeling
Ontmoet de helden en schurken uit de geschiedenis van Utrecht  

In de rijke geschiedenis van Utrecht wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Meesterverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling op zondagmiddag 21 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. U beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Rinus brengt de Utrechters van vroeger tot leven, en doet dat zo meeslepend dat u zich anderhalf uur lang deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met historische helden en schurken, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 21 oktober 2018 om 14.00 uur. Vertrek vanaf het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).