Skip to content
Wandeling Breda Storytrail Verteller Johannes

Stadswandeling Breda – Verhalenverteller Johannes

Wandeling Breda vol van theater & Historie

In deze wandeling door Breda neemt de verhalenverteller je mee op avontuur. Tuur naar de horizon met de torenwachter op de toren van de Grote Kerk en ontdek hoe het is om te leven in het Breda van de 16e eeuw. Ontvlucht de stad als de Spanjaarden binnen stormen. En verzin de list der listen om Breda te bevrijden.

Nee, dit is geen saaie geschiedenis. Johannes laat het je beleven! Ga mee op avontuur en vecht voor je leven en… de liefde. Want de torenwachter van Breda heeft zijn hart vergeven. En de liefde overwint alles. Ook midden in deze belegerde stad die krioelt van de Spanjaarden.

Aan de hand van een nog nooit eerder verteld verhaal doorkruisen we met Johannes een roerige episode uit de geschiedenis van de stad. De verteller brengt de geschiedenis tot leven, zo meeslepend dat het lijkt of je er zelf bij bent. Altijd al een keer Breda willen redden? Dat kan. Vaar mee op het Turfschip en smokkel jezelf  het kasteel binnen, samen met andere heldhaftige soldaten. Herover de vrijheid.

 

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij de stadsvoorstelling van Breda!

Summary
Event
Stadswandeling Breda – Verhalenverteller Johannes
Location
Breda Historisch Centrum, Grote Markt 38,Breda,Noord-Brabant-4811 XS
Starting on
2019-06-30T17:00:00+02:00
Ending on
2019-06-30T17:00:00+02:00
Description
Wandeling Breda vol van theater & historie In deze wandeling door Breda neemt verhalenverteller je mee in het avontuur van de stad. Dompel onder in het verhaal van het turfschip.
Offer Price

Laat een reactie achter