Skip to content
Storytrail Stadswandeling Brielle Verhalenverteller Brot voor het museum

Stadswandeling Brielle – Verhalenverteller Brot van Gromme

Wanneer:
5 april 2020 @ 14:00 – 15:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-04-05T14:00:00+02:00
2020-04-05T15:30:00+02:00
Waar:
Brielle Storytrail
Markt 1
3231 AH Brielle
Nederland
Kosten:
5
Contact:
Stadsavonturen
030-2467911

Wandeling Brielle vol van historie & theater

Ga mee en ervaar deze unieke stadswandeling door Den Briel. De verhalenverteller neemt je mee op avontuur door de Gouden Eeuw. Maar wees gewaarschuwd! Dit loopt rampzalig af.

Tijdens de Storytrail wandeling Brielle laat de verteller de stadshistorie tot leven komen. In het prachtige decor van de oude binnenstad herleef je de Gouden Eeuw. Dwaal door de straten van Brielle en ontmoet de helden en schurken van eeuwen geleden. Proef de rijkdom, laat de kanonnen bulderen, wees diplomatiek en ga even in de schoenen staan van Johan en Cornelis de Witt. Deze wandeling door Den Briel is een vertel-avontuur dat je niet snel zult vergeten!

Je zit er midden in
Wees er zelf bij! Tijdens de Storytrail geniet je van een avontuur midden in de Gouden Eeuw. Je hoort de kogels om je oren fluiten tijdens de zeeslagen tegen de Engelsen en Fransen. En speelt het politieke spel tot je er bij neervalt.

Samenwerking
De Storytrail Brielle is tot stand gekomen in opdracht van het Historisch Museum Den Briel, in samenwerking met  de 1 Aprilvereniging Brielle en de Gidsengroep Brielle. De tentoonstelling “De gebroeders De Witt, Iconen van de Gouden Eeuw” is nog te bezoeken t/m 8 september 2019.

Kom, ga mee.  Zie stad en land door de ogen van onze buren uit het verleden: de Gouden Eeuw.

Storytrail Stadswandeling Brielle Verrhalenverteller Brot Kanon

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij deze voorstelling door het oude Brielle!

Wat maakt een Storytrail anders dan een gidswandeling?
Eenvoudig gesteld: de gidswandeling is als een documentaire. De Storytrail is een beleving, alsof je midden in je favoriete serie zit.

Het gaat over het  leven van de mensen uit onze historie. In de Storytrail sta je naast de helden, schurken en heiligen van de stad. Je krijgt bijvoorbeeld orders van een admiraal. Je gaat echt op avontuur. Kijk door de ogen van onze buren, die leefden in de Gouden Eeuw.

Ervaar de gebeurtenissen die onze wereld vormden. Maak het mee in Brielle… Dit vergeet je nooit meer.

Iedere week
Je kunt iedere week aansluiten bij verschillende voorstellingen in het hele land. Kijk wat er te beleven valt op de Agenda.

Summary
Event
Openings event Tentoonstelling "De gebroeders De Witt, Iconen van de Gouden Eeuw"
Location
Historisch Museum Den Briel, Markt 1,Brielle,Zuid-Holland-3231 AH
Starting on
2019-08-20T14:00:00+02:00
Ending on
2019-08-20T15:30:00+02:00
Description
Beleef Theater & Historie in Den Briel. Ga mee met de Storytrail. Een bijzondere wandeling die je meesleurt in het avontuur van de Gouden Eeuw. Maar hoed je lijf en leden! Het is een avontuur dat rampzalig afloopt. Tentoonstelling Deze Storytrail is geïnitieerd door het Historisch Museum Den Briel in samenwerking met de Gidsengroep Brielle en de 1 Aprilvereniging Brielle, ter ere van de opening van de tentoonstelling "De gebroeders De Witt, Iconen van de Gouden Eeuw" Deze is te bezoeken van 16-06-2019 tot 08-09-2019.
Offer Price

Laat een reactie achter