Skip to content

Stadswandeling Rotterdam Delfshaven– Verteller Jacobus

Wanneer:
6 oktober 2018 @ 17:00 – 18:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-10-06T17:00:00+02:00
2018-10-06T18:30:00+02:00
Waar:
Rotterdam Delfshaven Storytrail
Aelbrechtskolk 12
3024 RE Rotterdam
Nederland
Kosten:
17
Contact:
Stadsavonturen
030-2467911

Beleef de Stadswandeling Rotterdam Delfshaven. Een bijzondere wandeling vol van historie en theater. Ga mee op avontuur in de woonplaats van Piet Hein.

Je verzeilt in Delfshaven  op de woelige baren. Ontmoet zakkendrager, haringvissers en walvisvaarders.  De Stadskastelein probeert je te paaien aan boort te stappen van een ongekende en gedurfde onderneming. Ervaar hoe het is op de Spaanse galeien. Ontmoet de Prins van Oranje. Verover de Zilvervloot.  En wordt ontvangen als een held in dit eeuwenoude stadje.

Geschiedenis zoals je het nog nooit hebt beleefd! Want de Storytrail wandeling Rotterdam Delfshaven is totaal anders dan iedere gidswandeling je ooit eerder maakte. Ja, je ziet zeker het bewijs in steen van de sterke verhalen die je hoort. Maar er zit geen saai feitje in deze voorstelling met verhalenverteller. Je wordt meegesleurd in een avontuur en voor je het weet zit je midden in de 16e en 17e eeuw, waar het ruwe leven je tekent.

Geniet een wandelende voorstelling vol van humor. Zo heb je Delfshaven nog nooit gezien. Oh, ja. Niet onbelangrijk. Lust je haring of griezel je er van? Had je altijd al een papegaai gewild? Ach je moet het zelf maar komen beleven.

Kom en stap in het voetspoor van Piet Heyn. Eindelijk krijg je mee wat die Zilvervloot nu eigenlijk echt betekende voor de vrijheid van de Nederlanden.

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij deze voorstelling in Rotterdam Delfshaven!

Wat is er zo speciaal aan de Storytrail wandeling in Rotterdam Delfshaven?

Dat is misschien wel het beste zo uit te leggen… Als je een gidswandeling kunt vergelijken met een documentaire. Zie de Storytrail dan als je favoriete serie. Eerst denk je: Ja, ja dat zal wel. Maar voor je het weet is 1,5 uur voorbij en sta je weer in het heden – op zoek naar meer.

Het is eigenlijk een wandelende voorstelling door de historie van Delfshaven. Niet over saaie jaartallen, maar over de mensen die het opbouwden, er leefden, er rijk werden en er verloren gingen. De Storytrail brengt het verhaal van de passie en de drang van onze buren – maar dan van een paar honderd jaar geleden.

De verhalenverteller speelt op basis van een theaterscript. Op spel, interactie en route is gerepeteerd met een regisseur. Je merkt direct dat dit toevoegt aan de kwaliteit van de wandeling en de beleving van de historie in Delfshaven.

Laat een reactie achter