Skip to content
Storytrai Stadswandelingl Rotterdam Delfshaven Verhalenverteller Jacobus Haven

Stadswandeling Rotterdam Delfshaven– Verteller Jacobus

Wanneer:
23 november 2019 @ 11:00 – 12:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-11-23T11:00:00+01:00
2019-11-23T12:30:00+01:00
Waar:
Rotterdam Delfshaven Storytrail
Aelbrechtskolk 12
3024 RE Rotterdam
Nederland
Kosten:
17
Contact:
Stadsavonturen
030-2467911

Beleef een bijzondere wandeling in Rotterdam Delfshaven. In de woonplaats van Piet Hein ga je mee op een avontuur vol van theater en historie.

Ontmoet Piet, zijn vader, zijn moeder, de stadskastelein, Jan, Joris, Korneel en de Prins van Oranje.

Maak een cruise op de Spaanse Galeien, kaak een harinkje, geniet van levertraan en zweepslagen. En verricht heldendaden onder een Caribisch zonnetje.

Dit is geen gewone wandeling door Delfshaven. Dit is een belevenis. Je komt terecht in een haven vol zakkendragers, handelaren, haringvissers en walvisvaarders.  En je scheept je in voor een gedurfd zee-avontuur dat zijn weerga niet kent. Zal het lukken om de Spaanse Zilvervloot te veroveren? En wat zijn de gevolgen: voor Nederland, voor Delfshaven en voor piet Hein?

De Storytrail Rotterdam Delfshaven is een stadswandeling met verhalenverteller. Hij neemt je mee naar het verleden. Naar de kern van het verhaal. De 16e en de 17e eeuw die je voor altijd zullen tekenen. En hoe bizar het  avontuur ook lijkt te worden, alles is ongelogen waar. Je ziet dan ook het bewijs in steen van de sterke verhalen die voorbijkomen.

Vol van humor neemt deze wandelende voorstelling je mee.  En., oh ja… Best belangrijk: wat hebben een haring en een papegaai met elkaar gemeen? U ontdekt het tijdens de Storytrail stadswandeling Rotterdam Delfshaven. 

 

Storytrai Stadswandelingl Rotterdam Delfshaven Verhalenverteller Jacobus Piet Heyn Standbeeld

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij deze voorstelling in Rotterdam Delfshaven!

Een speciale wandeling door Rotterdam Delfshaven met de Storytrail verhalenverteller?

Dat zit zo… Vergelijk een gidswandeling met een documentaire. En zie de Storytrail als je favoriete serie. Voor je het weet is 1,5 uur voorbij. Je staat weer in het hier en nu. En dan denk je: ik wil meer!

De Storytrail is een wandelende voorstelling. Dwars door het prachtige decor van Delfshaven en dwars door haar rijke historie. Geen saaie jaartallen, maar verhalen over en van mensen die in dit stadje rijk werden en er verloren gingen. Verhalen over de passie en de drang van onze eeuwenoude buren.

Op basis van een theaterscript neemt de verteller zijn publiek mee. Spel, interactie en route zijn gerepeteerd met een regisseur. De kwaliteit van de wandeling staat voorop. De beleving van Delfshaven en haar historie wacht op jou!

Laat een reactie achter