Laden Evenementen
de-zwitser-09-verteller-spookwandeling-storytrail-2

Spookwandeling Utrecht met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

Datum en tijd

28 oktober 2023 @ 20:00 - 21:30

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)

Locatie

Utrecht StoryTrail
Domplein 29
Utrecht, Utrecht 3512 JE Nederland
+ Google Maps

Kosten

€ 19

Organisator

Stadsavonturen
Telefoon
030-2467911
E-mail
info@storytrail.nl
Bekijk de site van Organisator

Spookwandeling Utrecht met verhalenverteller

Verteller Bastiaan de Zwitser staat je op te wachten op de afgesproken plaats, midden in Utrecht. Van een afstandje is hij misschien wat moeilijk te onderscheiden in de donkere avond. Maar je kunt hem eigenlijk niet mislopen: het is die man met die zwarte cape en die zwarte hoed. En met die mysterieuze blik in zijn ogen.

Verteller Bastiaan houdt van het donker. Want waar de meeste mensen minder gaan zien als de schemering invalt, ziet hij juist meer. De StoryTrail Spookwandeling Utrecht kan in beginsel dan ook het best plaatsvinden na zonsondergang.

Overdag is er in Utrecht bijna geen spook te bekennen. Maar in de avond en de nacht is dat totaal anders. Dan nemen de schimmen bezit van de stad. Met Bastiaan aan je zijde zul je ze gegarandeerd tegenkomen. Dan grijpen ze je bij de keel en nemen ze je mee in hun bloedstollende, gruwzame verhalen.

Dit is geen wandeling voor tere zieltjes. De spoken hebben heel wat meegemaakt. En ze hebben ook heel wat op hun geweten. Daarom kunnen ze natuurlijk ook zo moeilijk rust vinden. Daarom dolen ze maar rond door de stad, vruchteloos op zoek naar verlossing.

In de StoryTrail Spookwandeling Utrecht ga jij meemaken wat die spoken ook hebben meegemaakt. Om een voorbeeld te noemen: in een van de donkerste stegen van de stad is, eeuwen geleden, een wrede moord gepleegd. Door een moordenaar die nog steeds in dat steegje schijnt rond te waren.

Ga mee en geniet van de spannendste spookverhalen van Utrecht

Maar eerlijk gezegd: die moord dat is nog maar het minste. Je gaat nog heel wat angstaanjagender dingen beleven tijdens de StoryTrail Spookwandeling Utrecht. Gelukkig maar dat Bastiaan erbij is. Want hij mag er zelf dan wat onheilspellend uitzien, en hij kan al die gruwelijkheden van vroeger ook aller ijselijkst aan je opdienen, maar hij weet ook als geen ander hoe je met die dolende geesten om moet gaan. En hoe je ze een beetje in bedwang kunt houden.

Dus wees niet bang, kom naar de Domstad en duik samen met Bastiaan de Zwitser in het duistere stadsverleden. Dit wordt een avontuur dat nog lang door je hoofd zal blijven spoken.