Skip to content
Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Vragen

Stadswandeling Arnhem– Verhalenverteller Phileas

Wanneer:
23 februari 2020 @ 14:00 – 15:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-02-23T14:00:00+01:00
2020-02-23T15:30:00+01:00
Waar:
Arnhem Storytrail
Kortestraat 17
6811 EP Arnhem
Nederland
Kosten:
17
Contact:
Stadsavonturen
030-2467911

Met verteller Phileas beleef je Arnhem. Ga mee met de Storytrail Stadswandeling Arnhem en bekijk de zestiende-eeuwse stad door de ogen van de kersverse Hertog Karel. Vier zijn successen met hem mee en treur om zijn nederlagen. Vraag je af wat jij zou doen om het wankele evenwicht van de macht te bewaren te midden van machtige vijanden. En beslis of je zou luisteren naar een mysterieuze waarzegster, een vrome non of een duivelse ijzervreter.

Geniet van historie en theater tijdens  een speurtocht door het verleden van Arnhem. Trek de stoute schoenen aan. En waag de sprong in het diepe. Een machtsstrijd waarin vriend en vijand niet meer zijn te onderscheiden.

Wandel mee door de oude staten van Arnhem en raak verzeild in familievetes. Wees getuige van de geboorte van een duivelskind. Sluit opa op in de Sabelpoort. Laat je ontvoeren naar het Franse hof. Word legerleider en grijp de macht.

Ga mee het hoekje om en wandel door stegen waar de dames uit het raam lonken. Ontmoet de waarzegster die alles op losse schroeven zet. En ga op de thee bij je tweelingzus.

Beroof Den Haag. Drink een wijntje met de bisschop in een van de oudste huizen van Arnhem. Ontvlucht de stad. Verzin een list en herover je rijk.

Maar het belangrijkste… Je leert tijdens deze wandeling door Arnhem de fijne kneepjes van het regeren. Regeren met de ijzeren vuist. En regeren met de warme hand van de diplomatie.

Dus kom naar Arnhem en geniet van deze spoedcursus landjepik.

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Handlezen 014

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij de stadsvoorstelling van Arnhem!

De Storytrail wandeling in Arnhem? Wat is daar anders aan?

Wij leggen het zo uit… Een gidswandeling is als een documentaire. De Storytrail is als je favoriete serie. De eerste 5 minuten denk je nog: ” Ja, ja, dat zal wel.”  Maar dan… Voor je het weet zit je zelf midden in het avontuur. Anderhalf uur vliegt voorbij en daarna sta je weer in het heden. En vraag je je af: ‘Is er meer?’

Een wandelende vertelvoorstelling dus. Dwars door de historie van Arnhem. Niks geen saaie jaartallen. Maar het smeuïge, bitterzoete verhaal van een van de machtigste mannen uit de geschiedenis van de stad. Een mens die net als wij voor keuzes in het leven staat. En niet altijd de juiste afslag weet te vinden. Al weet hij het toch verder te schoppen dan menigeen.

De Storytrail brengt het verhaal van Arnhem en haar Hertog tot leven.

De Storytrail is op basis van een theaterscript. Spel, interactie en route zijn gerepeteerd met een regisseur. Je ervaart de kwaliteit van de wandeling. Een beleving vol van historie.

Laat een reactie achter