Skip to content
StoryTrail stadswandeling Haarlem verteller Franciscs Grandioos

Stadswandeling Haarlem – verhalenverteller Franciscus

Stadswandeling Haarlem met verhalenverteller Franciscus

StoryTrail stadswandeling Haarlem verteller Franciscus neemt je mee in het verhaalHaarlem is een stad vol van historie. Op de haar, een open plek in het bos, ontstond de woonplaats van een van de machtigste families die ons land ooit heeft gekend. Hier woonden de Graven van Holland.

Eén van deze graven zou zelfs gekroond worden tot keizer van het Roomse Rijk. Er stond hem nog maar één veldslag in de weg... Voor je het weet ben je midden in dit gevecht verzeild - wanneer je mee wandelt met de StoryTrail stadswandeling in Haarlem.

StoryTrail stadswandeling Haarlem verteller Franciscs In het heetst van de strijd

Want wees gewaarschuwd. Dit is geen gewone stadswandeling. De verhalenverteller sleurt je mee in het avontuur. De historie van het eeuwenoude Haarlem komt tot leven.

Je wandelt door het historische decor van de Haarlemse binnenstad. En bij ieder verhaal word je ondergedompeld in het diepe donkere verleden.

StoryTrail stadswandeling Haarlem verteller Franciscs Ik vertel het je

Ontdek het lief en leed van de beroemdste Haarlemmers tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem.

In de verhalen staan de Haarlemmers van weleer centraal. Je gaat mee met de hoofdpersoon. Staat voor uitdagingen en verleidingen. Welke keuzes maakten onze buren uit het verleden. Hoe zou jij het aanpakken? En wat is er nu werkelijk gebeurd?

Beleef de avonturen van de Graven van Holland. Breng een leger op de been om de West-Friezen een lesje te leren. Zie hoe Kenau de Spanjaarden de stuipen op het lijf jaagt. Stap de herberg van Malle Babbe binnen. En geniet een 'AHA momentje' samen met de Haarlemse uitvinder van de boekdrukkunst.

Wandel mee met de StoryTrail stadswandeling Haarlem.

StoryTrail stadswandeling Haarlem verteller Franciscus op de Grote Markt met publiek

 

Laat een reactie achter