Laden Evenementen
eller VerhalenvertGoderidus tijdens de stadswandeling Haarlem

Theaterwandeling Haarlem – Haarlemse evenementen

Datum en tijd

11 oktober 2020 @ 11:00 - 15:00

Locatie

Boekhandel De Vries Van Stockum
Gedempte Oude Gracht 27
Haarlem, Noord-Holland 2011 GK Nederland
+ Google Maps

Kosten

€ 5

Organisator

Stadsavonturen
Telefoon
030-2467911
E-mail
info@storytrail.nl
Bekijk de site van Organisator

Mini StortyTrail Haarlem

Start: 11:00 uur, 12:00 uur, 14:00 uur.

Speciaal voor de kinderboekenweek, met als thema “En Toen”, kun je nu de mini StoryTrail Haarlem beleven. Ga mee op stap met de verhalenverteller en duik in de avontuurlijke stadshistorie.

“Dit is leuk voor jong en oud!”

Kom mee en ontdek de verhalen van Haarlem. Je wandelt door de frisse buitenlucht en onderweg raak je verzeild in spannende en verbazingwekkende vertellingen.

 

Verteller Godefridus neemt je mee naar het begin van Haarlem. Onderweg ontmoet je markante Haarlemmers. Bijvoorbeeld de slimste uitvinder van de stad en zijn kleinkinderen. Je hoort verhalen over stoere ridders en veldslagen. En samen staan we sterk als de Spanjaarden de stad gaan belegeren.

Er starten voorstellingen om 11:00 uur, om 12:00 uur en om 14:00 uur. Een voorstelling duurt ongeveer 50 minuten. De verhalen zijn kort en interactief. Na ieder verhaal wandelen we naar een volgend mooi plekje in de stad.

De Vries van Stockem Boeken Logo

Deze voorstellingen worden gegeven in samenwerking met boekhandel de Vries van Stockum. Meer over hun programma “Tijdreis door Haarlem” vind je hier.

Tickets voor de Mini StoryTrail voorstelling bestel je hier.