Laden Evenementen
De StoryTrail stadswandeling Utrecht met verteller Brot van Gromme. Dat is piekobello!

Theaterwandeling Utrecht met verhalenverteller Brot

Datum en tijd

12 mei @ 14:00 - 15:30

Locatie

Utrecht StoryTrail
Domplein 29
Utrecht, Utrecht 3512 JE Nederland
+ Google Maps

Kosten

€ 19

Organisator

Stadsavonturen
Telefoon
030-2467911
E-mail
info@storytrail.nl
Bekijk de site van Organisator

Stadswandeling Utrecht met verhalenverteller

Wanneer je de kans krijgt met hem deze StoryTrail stadswandeling Utrecht mee te maken, zal verhalenverteller Brot van Gromme je langs de rafelranden van de Utrechtse Liefde voeren. Met zijn diepdonkere, bronzen stem zal hij de littekens zichtbaar maken van de eeuwenoude, legendarische Liefdesbreuklijn.

Verteller Brot neemt je mee langs het ongeluk van Pausen, langs de misère van architecten en langs het geweeklaag van heksen. Hij laat je de fundatie van nieuwe kloosterorden ervaren. En hij laat je de meest wonderlijke, vreselijke en hartverscheurende verhalen van Utrecht met eigen oren en ogen meemaken.

De Domstad is vol van stokoude verhalen. Overal borrelen ze op uit het donkere stadsverleden. En dan vooral langs de genoemde Liefdesbreuklijn, een fenomeen dat je in geen elke andere stad zult aantreffen.

Maar toch: je moet die Utrechtse verhalen wel weten te vinden. Dat gaat je zeker lukken, tijdens de StoryTrail stadswandeling met Brot van Gromme. Maar vergis je niet: wanneer de deksel van de hel opengaat, komt er niet veel fraais naar boven.

Waar heel lang geleden de Romeinen liepen, waar het water voor nering zorgde en de handel veel vreemd volk over de vloer bracht, zijn door de eeuwen heen veel sagen en legenden opgetekend. Zo donker als zijn stem, zo zwart is zijn voorliefde voor rottigheid, dus wees gewaarschuwd wanneer je met Brot van Gromme deze wandeling aanvaardt.

Ga mee en beleef het lief en leed van Utrecht

We wandelen van het Domplein naar het Domplein, en toch raadt Brot je aan om stevige schoenen te dragen. Nog verstandiger zou het misschien zijn om helemaal niet te komen, gezien al die ellende waarover Brot je zal gaan vertellen… Maar als je het aandurft: Brot heeft er zin in en staat voor je klaar. En één ding is zeker: je gaat deze StoryTrail stadswandeling Utrecht NOOIT MEER vergeten!