Laden Evenementen
godefridus18-verteller-stadswandeling-storytrail-3

Theaterwandeling Utrecht met verhalenverteller Godefridus

Datum en tijd

9 juni @ 14:00 - 15:30

Locatie

Utrecht StoryTrail
Domplein 29
Utrecht, Utrecht 3512 JE Nederland
+ Google Maps

Kosten

€ 19

Organisator

Stadsavonturen
Telefoon
030-2467911
E-mail
info@storytrail.nl
Bekijk de site van Organisator

Stadswandeling Utrecht met verhalenverteller

Verhalenverteller Godefridus is je gids. Samen met hem ontdek je hoe Sint Maarten het tot beschermheilige van Utrecht heeft gebracht en welke stempel dat heeft gezet op de stad.

In het middeleeuwse hart van Utrecht kun je overal afbeeldingen van Sint Maarten tegenkomen. Maar ook de geest van deze legendarische bisschop en weldoener is er nog altijd springlevend! Dat ontdek je al snel als je met verteller Godefridus op stap gaat.

Ontdek Sint Maarten in Utrecht

Samen met hem beleef je de wonderlijkste verhalen; hoe Maarten uitgroeit van Romeins soldaat tot heuse heilige. Verhalen waarin je Martinus van Tours in geuren en kleuren leert kennen en waardoor je de stad met andere ogen gaat bekijken.

Ga mee en beleef de beroemde legende van de purperen mantel die Maarten als soldaat doormidden sneed om een arme bedelaar te helpen. Ontdek wat de stadsvlag van Utrecht daarmee te maken heeft. Hoor onderweg hoe Maarten enkele Romeinse keizers flink de mantel uitveegt! En verneem nog veel meer meeslepende vertellingen over de schutspatroon van de Domstad.

Met dank aan

Logo Gemeente Utrecht 5855

Deze voorstelling werd mede mogelijk gemaakt door Evenementenfonds Utrecht.

Beleef avontuurlijke vertelvoorstellingen

Ga mee met de stadswandeling StoryTrail Utrecht.