Skip to content
godefridus10-verteller-wandeling-Arnhem-storytrail

Wandeling Arnhem– Verhalenverteller Godefridus

Wanneer:
2 maart 2019 @ 15:30 – 17:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-03-02T15:30:00+01:00
2019-03-02T17:00:00+01:00
Waar:
Arnhem Storytrail
Kortestraat 17
6811 EP Arnhem
Nederland
Kosten:
17
Contact:
Stadsavonturen
030-2467911

Wandeling Arnhem met verhalenverteller

Verteller Godefridus neemt je mee in het avontuur van Hertog Karel van Gelre. Deze diplomaat en krijgsheer zorgde er voor dat Arnhem de hoofdstad werd van een wereldrijk.

Stap in de schoenen van de Hertog van Gelre. Ontdek om iedere hoek van het prachtige oude centrum van Arnhem een tegenspeler. Kies bij iedere stap naar de macht: de gebalde vuist of de uitgestrekte hand.

Ervaar de historie!

tijdens de Storytrail wandeling Arnhem beleef je de stad! Zie ziet, ruikt, proeft en voelt de zestiende-eeuwse stad. Kijk door de ogen van de kersverse Hertog Karel. Vier zijn successen met hem. En treur om zijn nederlagen.

Vraag je af wat jij zou doen om om de macht in handen te houden. Hoe houd je je staande tussen machtige vijanden. Vraag jij raad bij een mysterieuze waarzegster? Luister je naar een vrome non? Of wandel je regelrecht naar de duivelse ijzervreter in Arnhem.

Beleef het theater.

Ga mee en maak een speurtocht door het verleden van Arnhem.  Wandel mee door de oude staten van Arnhem. Raak verzeild in wrede familievetes. Laat je influisteren hoe je je vijanden kunt verslaan door de man uit het Duivelshuis. En ook al wordt je grootvader opgesloten in de Sabelpoort. En wordt jij ontvoert naar het Franse hof. Toch doe je die greep naar de macht.

Wandel door stegen waar de dames uit het raam lonken. Beroof Den Haag. Pimpel met de bisschop en de burgemeester in een van de oudste huizen van Arnhem. Vlucht halsoverkop de stad uit. Verzin een list en… Herover je rijk.

Maar het belangrijkste… Je leert tijdens de Storytrail wandeling Arnhem de fijne kneepjes van het regeren. Met de ijzeren vuist en met de uitgestrekte hand van de diplomaat.

Dus kom en wandel mee in Arnhem en geniet van deze spoedcursus landjepik.

Wandeling Arnhem verteller Godefridus Storytrail

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij de stadsvoorstelling van Arnhem!

De Storytrail wandeling Arnhem, dat is andere koek!

Zie het verschil zo… Een gidswandeling is als een documentaire. De Storytrail is als je favoriete serie.Na 5 minuten zit je midden in het verhaal. Je zit de hoofdpersonen op de hielen. Anderhalf uur vliegt voorbij en daarna sta je weer in het heden. En vraag je je af: ‘ Is er meer?”

Een wandelende vertelvoorstelling. Dwars door het historische hart van Arnhem. Geen saaie jaartallen. Of dood steen. Maar smeuïge, bitterzoete verhalen over de mensen die de stad maakten tot wat zij is.

De Storytrail brengt het verhaal van Arnhem en haar Hertog tot leven.

Deze wandeling door Arnhem is op basis van een theaterscript. Spel, interactie en route zijn gerepeteerd met een regisseur. Je ervaart de kwaliteit van de Storytrail. Een beleving vol van historie.

Meer weten?

Kijk gerust even verder als je meer wilt weten over de Storytrail wandeling Arnhem en de mogelijkheden voor groepen? Of kijk in de agenda als je wilt aansluiten bij een datum die al gepland staat?

Summary
Event
Wandeling Arnhem met verhalenverteller
Location
Arnhem, Kortestraat 17,Bartok Park,Gelderland-6811 EP
Starting on
2 maart 2019
Ending on
2 maart 2031
Description
Verteller Godefridus neemt je mee in het avontuur van Hertog Karel van Gelre. Deze diplomaat en krijgsheer zorgde er voor dat Arnhem de hoofdstad werd van een wereldrijk. Tickets...
Offer Price

Laat een reactie achter