Storytrail stadswandelingen in november: Op avontuur met Leidse Helden, Glippers en Watergeuzen
30 oktober 2018
Nieuwe voorstellingen in 2019: Storytrail stadswandeling – Beleef de geschiedenis van Amsterdam
29 november 2018
Show all

Extra Storytrail stadswandeling op Tweede Kerstdag: Beleef de geschiedenis van Leiden met verhalenverteller Franciscus

PERSBERICHT

Extra Storytrail stadswandeling op Tweede Kerstdag:
Beleef de geschiedenis van Leiden met verhalenverteller Franciscus

Op woensdag 26 december organiseert theatergezelschap Stadsavonturen een extra Storytrail stadswandeling in Leiden. Verhalenverteller Franciscus neemt zijn publiek mee door de binnenstad en brengt de geschiedenis tot leven met spannende, bizarre en hartverwarmende stadsverhalen.

Wilt u na het kerstdiner of de kerstbrunch wel eens even iets heel anders? Ga dan op Tweede Kerstdag op stap in Leiden met verteller Franciscus. Wandelend door straten en stegen vertelt hij het verhaal van Leidens Beleg en Ontzet in de Tachtigjarige Oorlog. Onderweg is er helemaal niets te eten, want Leiden is omsingeld door het Spaanse leger. Geen vlokje meel en geen kruimeltje brood kan de stad meer in. Honger en uitputting drijven de Leidenaars tot wanhoop. Hoe houden zij de moed er in? En hoe gaat dat aflopen? U beleeft het zelf tijdens deze sprankelende verhalenwandeling: een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op woensdag 26 december 2018 (Tweede Kerstdag) om 15.30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).