Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Vragen
Stadswandeling Arnhem– Verhalenverteller Phileas
9 december 2018
stadswandeling-rottedam-oude-haven-verhalenverteller-jacobus
Stadswandeling Rotterdam Oude Haven– Verteller Jacobus
30 december 2018
Show all

Stadswandeling Dordrecht – Verhalenverteller Godefridus

Dordrecht swandeling Storytrail verhalenverteller Godefridus 20 poort

Beleef de Stadswandeling Dordrecht. Een interactieve stadsvoorstelling vol van theater en historie. Raak met verhalenverteller Godefridus verzeild in het avontuur van Dordt.

Sagen en legenden van de stad komen tot leven. Piraten dansen voor je ogen. Schapen nemen de stadswacht in het ootje. Ontdek kleine wandaden en grote wonderen. Hoor legenden over vloed en overvloed. Verzin een list om het leger van Brabant een loer te draaien.

En dat alles terwijl het wassende water je op de hielen zit. Hoe dichter bij Dordt, hoe natter het wordt.

Dordrecht stadswandeling Storytrail verhalenverteller Godefridus spel

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij de stadsvoorstelling van Dordrecht!

Wat maakt de Storytrail zo anders dan andere stadswandelingen in Dordrecht? Een heldere vergelijking is wellicht die van een documentaire (de gidswandeling) met een speelfilm (de Storytrail). De gidswandeling blijft altijd beschouwend. Van een afstandje verteld de gids over wat er gebeurde in Dordt. De Storytrail in Dordrecht… Die neemt je mee op avontuur. Laat je het beleven, alsof je de hoofdpersoon in je favoriete serie volgt. En dit midden in het eeuwen oude decor tijdens een stadswandeling door Dordrecht – langs de plekken waar de verhalen echt gebeurt zijn.

Maar als je echt wilt weten waarom deze stadswandeling in Dordrecht van een ander kaliber is? Kom dan naar Dordt en maak het zelf eens mee.