Stadswandeling Haarlem– Verhalenverteller Godefridus
10 maart 2019
Stadswandeling Den Bosch– Verhalenverteller Eric de Beweerde
27 maart 2019
Show all

Stadswandeling Haarlem – Verhalenverteller Franciscus

Stadswandeling Leiden Franciscus Verteller Storytrail

Wandeling Haarlem – Theater & Historie

Beleef  Haarlemse avonturen in het decor van deze eeuwenoude binnenstad. Verteller Franciscus neemt je in de verhalen van de hoofdstad van Noord-Holland.

Haarlem stad van roerige tijden.  Waar Kenau op de stadsmuren staat. Jij bent er bij als zij de Spanjaarden van zich afslaat. Franciscus neem je mee als in een tijdmachine en hopt met een vriendelijk gemak van tijdperk naar tijdperk – waarin bekende en minder bekende helden van de stad voor ons opstaan.

Je ziet het bos verdwijnen en de stad ontstaan. Wordt aspirant Keizer van het Roomse Rijk. En storm je troepen vooruit, het ijs over om de West-Friezen in de pan te kunnen hakken.

Maar er is niet altijd strijd. Er is ook tijd voor de liefde en de schone kunsten . Laten Kom we eens een kijkje gaan nemen in de kroeg van Malle Babbe.

Na het vertier is het weer tijd voor de noeste arbeid. Of een AHA-momentje. Bijvoorbeeld tijdens de uitvinding van de boekdrukkunst door onze Louwtje.

Kortom met verteller Franciscus komt Haarlem tot leven. Geen saaie jaartallen of dood steen tijdens deze wandeling. Nee, Franciscus neemt je mee in de verhalen van de stad alsof je er zelf bij bent. Of in… De Haarlemse Olie bijvoorbeeld.

Wandel mee en ervaar zelf hoe tijdens de Storytrail de stad in een openluchttheater verandert.

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij deze voorstelling door het eeuwenoude Haarlem!