Stadswandeling – Plaats Delict Utrecht
3 maart 2019
Stadswandeling Haarlem– Verhalenverteller Godefridus
10 maart 2019
Show all

Stadswandeling Rotterdam Delfshaven– Verteller Johannes

De stadswandeling Rotterdam Delfshaven is een waar avontuur. Deze theaterwandeling neemt je mee naar de tijd van Piet Hein. Ontmoet de Stadskastelein, walvisvaarders en haringvissers. Vaar mee op de Spaanse galeien. Keer terug naar huis en vaar weer uit naar Amerika. In opdracht van de prins maak je de Zilvervloot buit en… Kortom, dit moet je zelf meemaken. Zo heb je de geschiedenis nog nooit beleefd.

Een mix van historie en verteltheater door verhalenverteller Johannes. Acteur bij Stadsavonturen – het theatergezelschap dat rigoureus anders omgaat met het idee van ‘het gidsen’ –  neemt je mee in de geschiedenis van een uniek stukje Rotterdam.     

Loop met Johannes door Delfshaven en je merkt al snel dat het er vandaag anders aan toe gaat. Geen  overvloed van architectonische feitjes en jaartallen. Maar meeslepende verhalen slaan de klok!

Wandel door het Delfshaven van de Gouden Eeuw. Ervaar de stad van zeelui, zakkendragers en kooplieden, Maak kennis met de stadsgenoten van Piet Hein en ga mee op avontuur. Verteller Johannes neemt je mee de wereld zeeën over, maar ook hier dicht bij huis lurkt het avontuur. Achter de historische gevels liggen geheimen verborgen waar nog nooit iemands iets van hoorde. Deze stadswandeling zul je niet snel vergeten.

De Storytrail stadswandeling Rotterdam-Delfshaven laat je de rijke geschiedenis van dit unieke stukje Rotterdam beleven. Dus kom en laat je meevoeren in oersterke verhalen!

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij deze voorstelling in Rotterdam Delfshaven!