Culturele Zondagen Utrecht – Go West – 8 x Gratis Mini-Storytrail
3 maart 2019
Stadswandeling Rotterdam Delfshaven– Verteller Johannes
8 maart 2019
Show all

Stadswandeling – Plaats Delict Utrecht

“Dit is een moordwandeling!”

Speur mee met verhalenverteller Godefridus door het eeuwenoude Utrecht op zoek naar  lustige moord- en doorslag-verhalen.

Zet je speurneus op of kijk door de ogen van de sensatiejournalist. Beleef het ongelofelijke hier in Utrecht. Waar zelfs het stadsbestuur menig bewoner over de kling joeg.

Godefridus sleept je mee in politieke en religieuze moordverhalen. En je voelt het zinderen als het over de passionele moorden gaat die hier in Utrecht plaatsvonden.

Tijdens deze stadswandeling kun je niet enkel rustig achterover hangen en genieten van de bizarre verhalen. Neen, verteller Godefridus zet je aan het werk. Samen met jou probeert hij een 100 jaar oud mysterie op te lossen: de dubbele moord aan de Donkere Gaard.

En hoe zit dat met die sensatiepers? Nou… Nog maar enkele decennia geleden viel haast ons kabinet over een Utrechtse seriemoordenaar. Een ongelofelijk waar verhaal, met een opeenstapeling van zulke gekke gebeurtenissen dat het hilarisch wordt.

Een echte Utrechtse wandeling met een luchtige kijk op moord en doodslag. Maar ook over passie en de wil te overleven – om goed te doen.

Sterker nog, eens per jaar in de lente verschijnt de naam van een heldin op de oever van de Singel. Zij gaf haar leven voor onze vrijheid. En daar drinken wij nog steeds op hier in Utrecht!

Ga mee en beleef de wandeling van je leven!

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij deze Utrechtse voorstelling!