Verhalen in Het Utrechts Archief – Gratis voorstelling
11 januari 2019
Stadswandeling Goes– Verhalenverteller Johannes
21 februari 2019
Show all

Wandeling Middelburg– Verhalenverteller Johannes

Stadswaneling Theater en Historie Verhalenverteller Johannes

Wandeling Middelburg met verhalenverteller

Vol historie en theater is de deze wandeling door het eeuwenoude hart van Middelburg. Verteller Johannes sleept je mee in de bewogen geschiedenis van deze voorname stad.

Ontmoet de graven en gravinnen. Zij zwaaiden hier de scepter en staan nog altijd levensgroot te pronken op het prachtig gedecoreerde stadhuis.

Ga mee en verover de wereld vanuit Middelburg. Zeil over de zeven zeeën en ontdek nieuwe werelden.

Huiver bij de verhalen die de zeelui elkaar vertelden in de donkere kroegen. Overleef de ruige zee. En hoor de wijsheden die een groot schrijver hier in Middelburg aan het papier toevertrouwde.

Geniet van de prachtige stad, de verhalen en een goed gezelschap.

Meer beleven?  Dat kan dit voorjaar met de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Drie dagen achtereen kun je genieten van Zeeuwse stadsverhalen: in Middelburg, Goes en Zierikzee. Beleef ze allemaal!

Wandeling Middelburg met de Storytrail verhalenverteller

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij deze voorstelling in Middelburg!

Attentie! De Storytrail is niet zoals de andere wandelingen in Middelburg! Hoe zit dat eigenlijk? Misschien is dit het eenvoudigst zo te bespiegelen: vergelijk een documentaire (gidswandeling) en een speelfilm (Storytrail).

De gidswandeling blijft aan de zijkant, beschouwt de informatie. De Storytrail echter… die sleept je mee het avontuur in! Alsof je de hoofdpersonen op de hielen zit. En dit midden in het eeuwenoude decor van Middelburg. Waar om iedere hoek het bewijs in steen is te vinden, van de meest ongelofelijke verhalen.

Ga gewoon een keertje mee. Dan vat je direct waarom de Storytrail wandeling Middelburg van een ander kaliber is.

Wil je meer weten over deze wandeling in Middelburg en de mogelijkheden voor groepen? Kijk dan gerust even verder. Of kijk in de agenda als je wilt aansluiten bij een datum die al gepland staat?

Summary
Event
Wandling Middelburg met Verhalenverteller
Location
Middelburg, Markt 51,Markt,Zeeland-4331 LK
Starting on
30 maart 2019
Ending on
31 maart 2031
Description
Wandeling Middelburg vol historie en theater. Verteller Johannes neemt je mee op avontuur. Zie de oude stad voor je ogen tot leven komen. Tickets krijg je…
Offer Price