stadswandeling-rottedam-oude-haven-verhalenverteller-jacobus
Stadswandeling Rotterdam Oude Haven– Verteller Jacobus
30 december 2018
Verhalen in Het Utrechts Archief – Gratis voorstelling
11 januari 2019
Show all

Wandeling Utrecht – Verhalenverteller Brot van Gromme

Wandeling Utrecht Storytrail - Verhalenverteller Brot va Gromme

Wandeling Utrecht met verhalenverteller

Met Brot van Gromme treft u het niet tijdens deze wandeling in Utrecht. Tenminste, dat zijn zijn eigen woorden. Zijn diepdonkere stem rolt over het Domplein, midden in het hart van de eeuwenoude Utrechtse binnenstad. Want daar begint de Liefdesbreuklijn die Utrecht verscheurt.

Brot vertelt hoe hij op zoek ging naar de oudste en meest hartverscheurende sagen en legenden van Utrecht. En tijdens deze wandeling door de Domstad beleef je dan ook een bitterzoete voorstelling waarin je wordt meegesleurd naar de tijden van ‘weleer’.

Vroeger was alles beter zegt men. Maar verteller Van Gromme bewijst het tegendeel. Gelukkig heeft hij een gulle lach. Er schuilt achter de norse façade zo blijkt, een warm mens vol met humor. Een groot hart met een hang naar die ‘goeie ouwe Utrechtse tijd’.

Durf jij mee op stap door Utrecht met Brot van Gromme? Wees dan gewaarschuwd, want deze verhalen lopen allemaal verkeerd af. En ze zijn ook nog eens ongelogen waar. Overal op de route kom je dan ook het bewijs in steen tegen – hoe bizar de historie ook lijkt.

Van de Domtoren wandelen we richting de Gesloten Steen. Maar Brot zijn advies aan iedereen: “Ga niet mee!” Mocht je het wel aandurven? Dan is de beloning groot. Want deze wandeling door Utrecht vergeet je nooit meer!

Wandeling Utrecht verhalenverteller Brot van Gromme bij de Domtoren

Duur voorstelling: 1,5 uur. 1,5 km.
Tickets: € 17  Volw., € 9 Kids,  € 0 Kleuters.

Bestel nu je Tickets en sluit aan bij deze Utrechtse voorstelling!

Let op! De Storytrail is anders dan andere wandelingen in Utrecht! Hoe zit dat? Misschien is het uit te leggen door een de vergelijking te maken tussen een documentaire (de gidswandeling) en een speelfilm (de Storytrail).

De gidswandeling blijft beschouwend. De Storytrail echter… Die laat je het avontuur beleven! Die neemt je mee alsof je de hoofdpersoon in je favoriete serie op de hielen zit. En dit midden in het eeuwenoude decor van Utrecht – waar de verhalen echt hebben plaatsgevonden.

Kom en ga een keertje mee. Dan snap je waarom deze wandeling in Utrecht van een ander kaliber is.

Kijk gerust even verder als je meer wilt weten over de Storytrail wandeling Utrecht en de mogelijkheden voor groepen? Of kijk in de agenda als je wilt aansluiten bij een datum die al gepland staat?

Summary
Event
Wandeling Utrecht met verhalenverteller
Location
Utrecht, Domplein 21,Domplein,Utrecht-3512 JE
Starting on
23 februari 2019
Ending on
24 februari 2031
Description
Wandeling met verhalenverteller. Theater & Historie. Beleef de sagen en legenden van Utrecht en zie het bewijs in steen in het betoverende decor van deze eeuwenoude stad. Ga mee op een historisch avontuur. Tickets...
Offer Price