Storytrail stadswandeling Haarlem op zondag 19 mei: Beleef het verhaal van Kenau en andere stadsavonturen
26 maart 2019
stadswandeling zwolle storytrail verhalen verteller godefridus handen
Gratis Storytrail stadswandelingen op zondag 14 april: Beleef de verhalen van Utrecht-West
26 maart 2019
Show all

Storytrail stadswandeling Middelburg op zondag 19 mei: Beleef het verhaal van de Maneblussers en andere stadsavonturen

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Middelburg op zondag 19 mei:
Beleef het verhaal van de Maneblussers en andere stadsavonturen

Op zondag 19 mei komt de geschiedenis van Middelburg op een unieke manier tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Johannes is een bijzondere belevenis. De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. U ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de mensen die hier ooit woonden en werkten. U komt oog in oog te staan met uitvinders, machthebbers, dichters en zeeschuimers. En u gaat met hen op avontuur.

Slenter door donkere stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen, hoor de geheimen van brillenmaker Janse, vaar het zeegat uit op zoek naar onbekende kusten en beleef als klap op de vuurpijl de beroemde sage van de Maneblussers. De Storytrail stadswandeling Middelburg is een heerlijke mix van geschiedenis en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 19 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).