Storytrail stadswandeling Enkhuizen op zondag 12 mei: Beleef de geschiedenis van het Rode Paard en andere spannende stadsverhalen
26 maart 2019
Storytrail stadswandeling Haarlem op zondag 19 mei: Beleef het verhaal van Kenau en andere stadsavonturen
26 maart 2019
Show all

Storytrail stadswandeling op zondag 19 mei: Beleef de geschiedenis van Amsterdam met verhalenverteller Rinus Zwabber

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op zondag 19 mei:
Beleef de geschiedenis van Amsterdam met verhalenverteller Rinus Zwabber

Theatergezelschap Stadsavonturen organiseert op zondag 19 mei een Storytrail stadswandeling in Amsterdam. Verhalenverteller Rinus Zwabber gidst zijn publiek door de stad én haar geschiedenis. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Dit is geen gewone stadswandeling. Verteller Rinus brengt een meeslepende mix van geschiedenis en verteltheater. Wandelend door de binnenstad wordt u als het ware meegezogen in lang vervlogen sagen en legenden. U kunt niet alleen genieten van prachtige historische panden, maar maakt ook kennis met de mensen die daar woonden en werkten. U komt oog in oog te staan met Amsterdamse heiligen, helden, boeven en mislukkelingen. En u ontdekt hoe in de zompige moerassen langs de Amstel een wereldstad kon verrijzen die zijn weerga niet kent.

De Storytrail stadswandeling Amsterdam begint op zondag 19 mei 2019 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).