Storytrail stadswandeling Middelburg op zondag 19 mei: Beleef het verhaal van de Maneblussers en andere stadsavonturen
26 maart 2019
20 t/m 22 april: de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen Beleef de geschiedenis van Zeeland met verhalenverteller Johannes
26 maart 2019
Show all

Gratis Storytrail stadswandelingen op zondag 14 april: Beleef de verhalen van Utrecht-West

stadswandeling zwolle storytrail verhalen verteller godefridus handen

PERSBERICHT

Gratis Storytrail stadswandelingen op zondag 14 april:
Beleef de verhalen van Utrecht-West

Theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een gratis Storytrail stadswandeling op zondag 14 april. Als onderdeel van de Culturele Zondag nemen verhalenvertellers Wannes en Godefridus u mee door de bruisende geschiedenis van Utrecht-West.

Tijdens deze korte verhalenwandeling komt u terecht in een stad van fabrieken, stoommachines, kanalen en sluizen. Samen met de vertellers dwaalt u door een geschiedenis die bol staat van armoede, strijd en verandering. Ga mee en geniet van de sterke verhalen van de brugwachter van de Muntbrug. Beleef hoe hout verandert in staal. En zie Utrecht opstomen naar een nieuwe tijd. De Storytrail stadswandeling is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Utrecht-West duurt 45 minuten. Start om 13.00, 13,30, 14.00, 14.30, 15.00, 15.30, 16.00 en 16.30 uur. Deelname is gratis. Vooraf reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht.