Zondag 21 april: Op avontuur in de geschiedenis van Zierikzee met verhalenverteller Johannes
7 december 2018
Zondag 28 april: Beleef de geschiedenis van Dordrecht tijdens een Storytrail stadswandeling vol spannende verhalen
7 december 2018
Show all

Tweede Paasdag (22 april): Storytrail stadswandeling – Beleef de geschiedenis van Goes

PERSBERICHT

Tweede Paasdag (22 april):
Storytrail stadswandeling – Beleef de geschiedenis van Goes

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen. Op Tweede Paasdag gidst hij u door de bewogen geschiedenis van Goes.

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Johannes zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. Hij vertelt zo beeldend en meeslepend dat je als het ware wordt meegezogen naar het stadsverleden. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. Dwalend door de straten en stegen van de binnenstad komt u heel wat bekende en minder bekende figuren uit de stadsgeschiedenis tegen. Zo maakt u kennis met Frans Naerebout, de mensenredder die aan het eind van zijn leven in Goes kwam wonen. Maar ook komt u oog in oog te staan met boeven, schutters, kooplieden en viswijven. Zo wordt deze stadswandeling een historisch avontuur dat u niet snel zult vergeten!

De Storytrail stadswandeling Goes begint op maandag 22 april 2019 (Tweede Paasdag) om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 20 t/m 22 april van Storytrail stadswandelingen in Middelburg, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.