11 en 12 mei: Wandeling vol spannende verhalen door Historisch Delfshaven
26 maart 2019
stadswandeling zwolle storytrail verhalen verteller godefridus handen
Storytrail stadswandeling op zondag 12 mei: Beleef de geschiedenis van Zwolle met verteller Godefridus
26 maart 2019
Show all

Zondag 12 mei: Storytrail stadswandeling door Den Bosch vol spannende verhalen

PERSBERICHT

Zondag 12 mei:
Storytrail stadswandeling door Den Bosch vol spannende verhalen

Op zondag 12 mei komt de geschiedenis van ‘s-Hertogenbosch op een unieke manier tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Eric de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Eric de Beweerde is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek mee naar het verre verleden, naar een stad vol wonderlijke sagen en legenden. Wandelend door de eeuwenoude straten ontdekt u de geheimen van de legendarische Moerasdraak. U ontmoet de Bosschenaren van toen en beleeft hun bloedstollende avonturen. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Den Bosch en geniet van een heerlijke mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 12 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).