Storytrail stadswandeling Hoorn op zondag 23 juni: Beleef de geschiedenis van Platte Thijs en andere spannende stadsverhalen
16 april 2019
Zondag 23 juni: Storytrail stadswandeling door Deventer vol sagen en legenden
24 april 2019
Show all

Zondag 23 juni: Storytrail stadswandeling door Utrecht vol spannende verhalen

PERSBERICHT

Zondag 23 juni:
Storytrail stadswandeling door Utrecht vol spannende verhalen

Op zondag 23 juni komt de geschiedenis van Utrecht tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Bastiaan is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. U ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de Utrechters van lang geleden. Machtige vorsten, vrome heiligen, helden, schurken en brave burgers: ze komen allemaal voorbij. Zo leert u niet alleen de historische stadsmonumenten kennen, maar ook de verhalen die achter de gevels verborgen liggen.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 23 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).