Zondag 23 september: Storytrail stadswandeling Utrecht Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden
20 juni 2018
Storytrail stadswandeling Deventer op zondag 22 juli: Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Marie-Louise
27 juni 2018
Show all

Zondag 23 september: Storytrail stadswandeling Groningen Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een vertelvoorstelling vol sagen en legenden

PERSBERICHT

Zondag 23 september: Storytrail stadswandeling Groningen
Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een vertelvoorstelling vol sagen en legenden

Groningen is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Groningen. Op zondagmiddag 23 september bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Dwalend door de binnenstad brengt verteller Johannes het stadsverleden op meeslepende wijze tot leven. U hoort bruisende, bizarre en ontroerende verhalen over turfdragers, studenten, schippers en weeskinderen. U beleeft de wonderlijke legende van Sint Jan. U ontdekt de geheimen van de Prinsentuin. En u treedt in de voetsporen van de legendarische bisschop Bommen Berend. De Storytrail stadswandeling Groningen is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 23 september 2018 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).