Zondagmiddag 29 september: Storytrail stadswandeling Zwolle met verhalenverteller Godefridus
14 juni 2019
Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Twijfel
Storytrail stadswandeling op zondag 29 september: Beleef de geschiedenis van Arnhem met verhalenverteller Phileas
20 juni 2019
Show all

Zondag 29 september: Storytrail stadswandeling Leiden Beleef Leidens beleg en ontzet met verhalenverteller Franciscus

PERSBERICHT

Zondag 29 september: Storytrail stadswandeling Leiden
Beleef Leidens beleg en ontzet met verhalenverteller Franciscus

Op de kop af 445 jaar geleden, midden in de Tachtigjarige Oorlog, werd Leiden ontzet door de Watergeuzen, na een maandenlang beleg door het Spaanse leger. Wie deze legendarische geschiedenis wil herbeleven, is van harte welkom bij de Storytrail stadswandeling op zondag 29 september. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids.

De verteller neemt u mee naar 1574. In het prachtige decor van de binnenstad bent u getuige van de gebeurtenissen in dat voor Leiden zo dramatische jaar. U bent er bij als de Spaanse bevelvoerder Valdez de stad belegert. U leeft mee met de Leidenaars die gevangen zitten tussen de stadsmuren. En u staat op de eerste rij als de Watergeuzen op 3 oktober de Spanjaarden weten te verdrijven. Maak het mee tijdens de Storytrail stadswandeling Leiden, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 29 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).