Storytrail stadswandelingen in september: Beleef de historische verhalen van Utrecht
5 juli 2018
Zondag 7 oktober: Storytrail stadswandeling Amersfoort Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden
20 juli 2018
Show all

Zondag 30 september: Storytrail stadswandeling Leiden – Beleef Leidens beleg en ontzet met verhalenverteller Franciscus

PERSBERICHT

Zondag 30 september: Storytrail stadswandeling Leiden
Beleef Leidens beleg en ontzet met verhalenverteller Franciscus

Op zondag 30 september kunt u het verhaal van het beleg en ontzet van Leiden beleven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen brengt de geschiedenis tot leven met een onvergetelijke verteltheatervoorstelling.

Gedreven en met veel humor neemt de verteller u mee naar het Leiden van de Tachtigjarige Oorlog. In het prachtige decor van de binnenstad bent u getuige van de gebeurtenissen in het jaar 1574. U bent er bij als de Spaanse bevelvoerder Valdez de stad belegert. U leeft mee met de Leidenaars die gevangen zitten in hun stad. En u staat op de eerste rij als de Watergeuzen de Spanjaarden op 3 oktober weten te verdrijven. Spannende verhalen zijn het, vol passie, liefde, vindingrijkheid en heldenmoed. Maak het zelf mee tijdens de Storytrail stadswandeling Leiden, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 30 september 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).