21 oktober: Storytrail stadswandeling Ontmoet de helden en schurken uit de geschiedenis van Utrecht
13 september 2018
Zondag 11 november: Storytrail stadswandeling Amersfoort Beleef de stadsgeschiedenis met verteller Louise Wandelaar
13 september 2018
Show all

Zondag 4 november: Storytrail stadswandeling Utrecht Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden

PERSBERICHT

Zondag 4 november: Storytrail stadswandeling Utrecht
Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden

Utrecht is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Utrecht. Op zondagmiddag 4 november bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Met humor en passie neemt verteller Bastiaan u mee op een tocht door het rijke verleden van Utrecht. In het prachtige decor van de binnenstad bent u getuige van de stadsgeschiedenis. U waant zich eeuwen terug in de tijd en ontdekt een wereld van helden en schurken, list, liefde, misdaad en spokerij. Spannende, bizarre en kolderieke belevenissen zijn het. Ga mee en geniet van een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 4 november 2018 om 14.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).