Erik_de_beweerder_gr

Laat je meesleuren

Wij nemen je mee aan de hand van de hoofdpersonen van de eeuwenoude sagen en legenden. Net als in een speelfilm vergeet je de tijd. Kortom we sleuren je mee in een avontuur.

Passie en drang

Ons verleden bestaat niet uit steen of jaartallen, maar komt voort uit passie en drang van mensen. Buren door de eeuwen heen, die voor dezelfde drempels en keuzes stonden als wij nu.

“Sagen en legenden komen tot leven.”

Zelf op avontuur

Beter nog! Wij maken geen speelfilm, maar theater. Door de jaren heen hebben we een unieke manier van samenspel met het publiek gecreëerd. Voor je het doorhebt speel je zelf de hoofdrol.

Beloofd…het doet geen pijn

Onze vertellers en scripts zijn gericht op het groepsproces. Niet ieder geniet de spotlight. Nooit zetten we iemand op een ongemakkelijke plek. Samen maken we plezier en laten we je schitteren.

Tickets

Sluit je aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Unieke belevenis. Het is een ontzettend leuk product. Op een leuke en theatrale manier maak je kennis met de stad. Hoewel ik de StoryTrail al een keertje eerder heb gedaan, was het deze keer weer een hele unieke belevenis.

Mw. L. van IJzendoorn
Utrecht Toerisme & Recreatie

Afgelopen zondag heb ik samen met een vriendin de StoryTrail gedaan en het was echt superleuk, we hebben ons echt supergoed vermaakt.

Patricia Feiken
VVV Groepsreserveringen

Goed bereikbaar. Zowel telefonisch als per e-mail. Rinus Zwabber was een leuke en enthousiaste verteller. Hij weet het leuk en interessant te brengen. Goede vent!

Hako Bouw - Montfoort

Ik vond de verteller in Utrecht geweldig, onderhoudend, prachtige stem en bereik. Het gezamenlijke zingen en borrel waren grappig en dat terwijl het die dag toch echt regende en het een tikje koud was. Ik zou zeker weer een keer meegaan!

Dhr. Blansjaar - Utrecht

Geweldig met hem op pad te zijn. Met humor, kennis en kunde heeft hij op soms meeslepende wijze het verhaal verteld.

Dhr. J. Blokker
Stedelijk Dalton College Alkmaar

Super! Heb de site al aan een aantal mensen doorgegeven.

Mw. Melis - St. Oedenrode

Weer eens iets anders dan karten, poldercross en lasergames. Zeer gewaardeerd. Bij een aantal deelnemers vooraf sceptisch, voornamelijk de 'stoere' mannen, maar uiteindelijk vond iedereen het erg leuk. De storyteller was erg adrem en speelde leuk in op de opmerkingen.

Mw. M. de Mooij
FloraHolland - Rijnsburg