stadswandeling_dronten

Stadswandeling Middelburg

Een voorname burcht, middelpunt van Zeeland en Walcheren. Broeinest van trotse, hilarische en soms ook duistere verhalen.

Beleef een StoryTrail

Ga mee, beleef de geschiedenis van deze prachtige stad en ervaar de magie van het vertellen.

groningen_yt

Stadswandeling in Middelburg

Middelburg: stad van trotse graven en eigenwijze zeevaarders. Stad waar elk huis een naam heeft en elke gevel een verhaal vertelt. En ook de stad van Jacob Cats, de dichter die in twee regels antwoord wist te geven op bijna elke levensvraag. Ga mee met de StoryTrail stadswandeling, beleef het rijke Middelburgse verleden, hoor geheimen die eigenlijk niet voor jouw oren bestemd zijn, lach en huiver… en laat een wonderboek voor je open gaan.

Boeiend, persoonlijk en origineel. Een thema dat paste bij het karakter van de avond.

M. Verhoef - Maarssen

Leuk product en het paste in ons weekendje weg. De verteller bracht een mooi verhaal op enthousiaste wijze, complimenten.

Dhr Sijken - Emmen

Waar voor je geld. Leuke combinatie van actief-passief: wandelen en theater.

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Johannes_gr

Johannes & Middelburg

Van de twee grootste steden op Walcheren is Vlissingen de stoere en Middelburg de deftige. Om een idee te geven van die deftigheid: dé grote Middelburgse zeeheld, Jacob Roggeveen, was eigenlijk helemaal geen schipper, maar een notaris. Tijdens onze wandeling door de statige binnenstad kunnen wij de voorname sfeer van vroeger nog overal opsnuiven. Maar de verhalen van die oude achtenswaardige Middelburgers… die zijn lang niet allemaal zo deftig. Daar zal je nog van opkijken!

Een erg leuke manier om een stad te bekijken. Ik kwam per toeval terecht op jullie site en was geboeid. Hetgene wat jullie aanbieden paste precies bij wat ik zocht.'

Mw. de Vogel

Ik wilde jullie en met name de verteller die ons gister mooie verhalen heeft verteld heel erg bedanken voor de goede organisatie en de leuke middag die wij hebben gehad! Alles was in orde en we hebben echt genoten van de leuke verhalen en natuurlijk ook de manier waarop ze verteld werden!

Bepaal zelf je datum

Vanaf 6 personen bepaal je zelf de datum, tijd en verteller.