Stadsavonturen-Storytrail-Marie_Louise-min
deventer_yt

Vertelster Marie-Louise

Marie-Louise is als verteller al vele jaren actief op diverse plekken in Nederland en Duitsland. Ze vertelt verhalen voor jong en oud. Van een klein intermezzo tot een avondvullende voorstelling. Met een dynamische en theatrale vertelstijl weet zij de fantasie te prikkelen, waardoor luisteren een boeiende beleving wordt. Verder heeft zij geïllustreerde kinderboeken op haar naam staan.

Het was een zeer amusant en "leerzaam" avontuur. Zeker voor herhaling vatbaar. Als onderdeel van onze informele dag een bijzonder leuke gebeurtenis.

Stef van den Wijngaard - Veghel

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Ga mee met verhalenverteller Marie-Louise

Tijdens de Deventer stadswandeling neemt storyteller Marie-Louise de deelnemers mee op een spannende reis door de tijd.  Afkomstig uit het warme Zuiden belandde zij via een aantal omzwervingen in Deventer. Nu runt zij haar eigen Verteltheatertje in Deventer en geeft zij workshops. In 2015 werd Marie-Louise winnares van de landelijke vertelwedstrijd “De Grijze Kanarie”.

Marie_Louise_gr

StoryTrail de Directrice

Bel of mail de directrice

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem even contact op met De Directrice van Stadsavonturen en je krijgt gauw een bericht terug.

Het was een zeer amusant en "leerzaam" avontuur. Zeker voor herhaling vatbaar. Als onderdeel van onze informele dag een bijzonder leuke gebeurtenis.

Stef van den Wijngaard - Veghel

Geef cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau en geef een stadswandeling.