stadswandeling-groningen-storytrail-verhalen-verteller-johannes-handen-001-heder-web1920x500

Stadswandeling Groningen

Wandel een stad binnen met een historie zo rijk, nuchter en oersterk dat ze niet in feitjes te vangen is. Hoor van het beleg, de eerste studente, een adellijke liefde en het wonder van Groningen…

Beleef een StoryTrail

Ga mee op avontuur in de stoerste stad van het Noorden. Duik met de verhalenverteller in de stadsgeschiedenis en ontdek de helden en heldinnen in je eigen gezelschap.

Stadswandeling in Groningen

Ga mee met de StoryTrail stadswandeling Groningen en ervaar de geschiedenis van de stoerste stad van het noorden! Ontmoet de oersterke turfdragers van toen. Hoor hun verhalen. Neem de vijandelijke bisschop Bommen Berend te grazen. Flaneer met graven en gravinnen door de tuin van hun paleis. Verbaas je over de bizarre geschiedenis van de Der Aa-kerk. Laat je liefdevol verzorgen in het Rode Weeshuis. En ontdek dat deze stoere stad ook heel menselijk kan zijn!

Boeiend, persoonlijk, en origineel. Een thema dat paste bij het karakter van de avond.

M. Verhoef - Maarssen

Leuk product en het paste in ons weekendje weg. De verteller bracht een mooi verhaal op enthousiaste wijze, complimenten.

Dhr Sijken - Emmen

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Verhalenverteller Johannes

Johannes & Groningen

Een wandeling door Groningen is altijd een wandeling met veel gezichten. Het ene moment sta je bij het Academiegebouw middenin een menigte studenten. Het volgende ogenblik dwaal je langs de singels, waar oude Groninger schuiten liggen afgemeerd. Ga naar de Grote Markt en je voelt de stad bruisen en brullen. Loop drie minuten door en je vindt de serene rust van de Prinsentuin. Johannes: “Groningen heeft zo veel verschillende verhalen te vertellen. Ik heb geprobeerd ze samen te brengen in één stadswandeling. Een ode aan deze stad waaraan zo oneindig veel te ontdekken valt.”

Waar voor je geld. Leuke combinatie van actief-passief: wandelen en theater.

Een erg leuke manier om een stad te bekijken. Ik kwam per toeval terecht op jullie site en was geboeid. Hetgene wat jullie aanbieden paste precies bij wat ik zocht.

Mw. de Vogel

Ik wilde jullie en met name de verteller die ons gister mooie verhalen heeft verteld heel erg bedanken voor de goede organisatie en de leuke middag die wij hebben gehad! Alles was in orde en we hebben echt genoten van de leuke verhalen en natuurlijk ook de manier waarop ze verteld werden!

Bepaal zelf je datum

Vanaf 6 personen bepaal je zelf de datum, tijd en verteller.