Stadsavonturen-Storytrail-Rinus-Zwabber-min

Verteller Rinus Zwabber

Hij is opgegroeid tot verhalenverteller op schoot bij De Directrice van Stadsavonturen. De meest uiteenlopende verhalen vertelt hij aan jong en oud. Volksverhalen en legenden komen door Rinus tot leven tijdens zijn StoryTrail stadswandelingen in Amsterdam en Utrecht.

Spannender dan een gewone rondleiding en paste erg goed binnen het budget. Het is ons zeer goed bevallen!

Mw. G. Verhoeven
PvdA - Amsterdam

Prima verzorgd. We wilden een keer iets anders dan een standaard stadswandeling. We hebben genoten van de performance van Rinus Zwabber.

Mw. Aalders
JohnsonDiversey

Iedereen was erg positief over de lunch in de Beurs van Berlage en niet minder over de verhalenverteller. Erg leuk gedaan en op een leuke manier zijn Amsterdam verhaal verteld. In het voorjaar gaat weer een andere groep van ons bedrijf naar Amsterdam en de kans is groot dat we dan ook weer een beroep op jullie doen.

Annelies Rijsdijk Waalgroep - Vlaardingen

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Ga mee met verhalenverteller Rinus

Laat je verrassen en meesleuren, gruwel en lach! Als storyteller kruipt Rinus in de huid van zijn karakters, je vindt jezelf letterlijk midden in zijn verhaal. Geniet ontspannen en zit daarna plots weer op het puntje van je stoel. Vol energie verleidt hij zijn luisteraar. Er is maar één uitweg: je overgeven aan zijn verhalen. Verhalen die hij zo sterk vertelt dat de waarheid als een paal boven water staat. Reis mee in de verhalen van Rinus in Amsterdam en Utrecht.

Rinus-Zwabber_gr

StoryTrail de Directrice

Bel of mail de directrice

Of vraag aan De Directrice van Stadsavonturen hoe Rinus Zwabber jullie gezelschap kan betoveren met een verhaal dat past bij een speciale gelegenheid. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem even contact op met De Directrice van Stadsavonturen en je krijgt gauw een bericht terug.

Zaterdag hebben wij een stadsavontuur beleefd in Utrecht en we hebben een hele leuke middag gehad. Bedankt daarvoor! Zou u Rinus Zwabber namens ons nogmaals willen bedanken, we hebben genoten van zijn verhalen.

Annemarie van Elfrinkhof

Goed bereikbaar. Zowel telefonisch als per e-mail. Rinus Zwabber was een leuke en enthousiaste verteller. Hij weet het leuk en interessant te brengen. Goede vent!

Hako Bouw - Montfoort

Ik vond het een verfrissende manier om wat over de historie van Utrecht te horen. Utrecht is een mooie stad en ligt centraal. Stadsavonturen is eens wat anders dan de gebruikelijke rondleidingen. Prima geïnventariseerd en meegedacht over wat aansloot bij de wensen van onze organisatie.

D. Gudde-Deerenberg - Rotterdam

Geef cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau en geef een stadswandeling.