Stadsavonturen-Storytrail-Johannes-min

Verteller Johannes

Johannes combineert als verhalenverteller twee grote liefdes: theater en geschiedenis. De StoryTrail is hem op het lijf geschreven. In meer dan tien steden maakte hij al unieke vertelvoorstellingen.

Weer eens wat anders...Erg leuk voor het hele gezin! We hebben allemaal erg genoten, veel gelachen en veel nieuws gehoord over de stad. Je krijgt echt waar voor je geld."

Mw. P. den Hartog - Nieuwegein

Hartstikke goed. De groep hing aan de lippen van de verhalen van Johannes.

Mw. Hansma - Stiens

Zeer de moeite waard.

Dhr. Gravenberch - IJsselstein

Heb genoten van de verhalenverteller: merk dat veel blijft hangen omdat het op zo'n leuke manier wordt verteld. Wij hebben genoten.

Mw. M. Schnater - Hoofddorp

Naast educatie ook veel vermaakt. De interactieve wijze waarop de verteller ons twee uur vermaakte sprak erg aan. De tijd vloog voorbij.

Dhr. E. Grotenhuis
Utrecht Toerisme en Recreatie

Wij zijn echte Leidenaren, ik woon hier al m’n hele leven, maar door zo’n wandeling zie ik weer allemaal nieuwe dingen die me nooit eerder waren opgevallen. En die gids! Het leek wel of hij echt uit die tijd komt.

Rie en Astrid Berger

We wilden iets meer dan alleen met z'n allen iets eten. We hebben er geen moment spijt van, zeker iets om meer te doen.

Dhr. Ras - Oegstgeest

Onze complimenten. We hebben echt op en top genoten.

Mw. van Gilst - Alpen a/d Rijn

Bedankt voor de organisatie voor ons personeelsuitje. We hebben erg positieve reacties vernomen en vonden het zelf ook een erg geslaagd programma!

Linda
Marketing Medewerkster- De Werkstudent Amsterdam

Magnifiek, in een woord. Met je ogen dicht (wat hij ons verzocht te doen) waande je je daadwerkelijk in het oude historische Utrecht. Het aannemen van een personage uit die tijd was geweldig en iedereen ging er ook in mee. Het is de meest boeiende manier om door de stad heen te gaan, de historie te voelen en je fantasie te laten prikkelen.

Mevr. M. Braun
Stichting Wolderwelzijn

Was geweldig! Hij kreeg ons allemaal stil, en dat mag een wonder zijn. Hij is geen moment uit zijn rol gevallen, bleef gepassioneerd en alert, was helemaal goed!

Mw. van Eeden - Amsterdam

Boeiend, persoonlijk en origineel. Een thema dat paste bij het karakter van de avond.

M. Verhoef - Maarssen

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Ga mee met verhalenverteller Johannes

Het interactieve theater dat bij Stadsavonturen hoog in het vaandel staat, past perfect bij Johannes. ‘Door de wisselwerking met het publiek en de stad wordt het nooit saai. Elke voorstelling is weer een nieuw avontuur.’
Wandel mee met storyteller Johannes op een van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en De Stelling van Amsterdam. Of dwaal met hem door Leiden, Utrecht, Baarn, Delfshaven, Enkhuizen, Groningen, Hoorn, Rotterdam, Schoonhoven, Gorinchem, Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee.
Johannes speelt ook veel voorstellingen voor basisscholen. Zo brengt hij kinderen door middel van verhalen en theater in contact met de cultuurhistorie in hun dorp of stad. Kortom: hij heeft een mooi leven!

Johannes_gr

StoryTrail de Directrice

Bel of mail de directrice

Wil je Johannes aan de keukentafel laten vertellen voor je familie of ben je op zoek naar een speciale onderdompeling voor je educatieve project? Neem even contact op met De Directrice van Stadsavonturen en je krijgt gauw een bericht terug.

Het was erg leuk. Het leek ons leuk voor ons bedrijfsuitje. Het grote voordeel was dat het al donker werd en daardoor kreeg het verhaal een extra dimensie, het lopen door de stad met de mooie lantaarns. Het is ook mooi om te zien wat de verhalenverteller in de groep teweegbracht.

Mw. Kruse - Oegstgeest

Echt een aanrader! Gewoon goed.

Dhr. van Willigen - Sliedrecht

Geweldig met hem op pad te zijn. Met humor, kennis en kunde heeft hij op soms meeslepende wijze het verhaal verteld.

Dhr. J. Blokker
Stedelijk Dalton College Alkmaar

Super! Heb de site al aan een aantal mensen doorgegeven.

Mw. Melis - St. Oedenrode

Leuk product en het paste in ons weekendje weg. De verteller bracht een mooi verhaal op enthousiaste wijze, complimenten.

Dhr Sijken - Emmen

Het was een heel leuk, goed verzorgd en grappig avontuur. Schoonhoven is een perfecte stad om een stadsavontuur te beleven.

C. Piket - Linschoten

Vanwege onze aankomende verhuizing naar Rijnsweerd, werd mij gevraagd een personeelsdag te organiseren in en rond Utrecht. Omdat ik totaal niet bekend ben in Utrecht leek mij het verstandiger om de organisatie van een deel van het programma uit handen te geven. Uit alle positieve reacties die ik heb mogen ontvangen en mijn eigen belevenis, mag ik, mede namens mijn collega's, wel opmaken dat het een zeer geslaagde dag was. En zeker voor herhaling vatbaar.

Mw. J. Plug
GTI Grote Projecten BV

Waar voor je geld. Leuke combinatie met actief-passief: wandelen en theater.

Compliment aan de verteller: vond dit een leuke manier om mijn verjaardag te vieren. De verhalen werden uitstekend, vol humor en met stijl gebracht.

Mw. G. Verburgh-de Jong - Vlaardingen

We hebben genoten van de story trail in Leiden. Het was geweldig, alle ladies waren enthousiast over de verteller. Daarvoor hartelijk dank! We zullen het doorvertellen.

Annechien van Thuijl

Geef cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau en geef een stadswandeling.