Stadsavonturen-Storytrail-Bastiaan-de-Zwitzer-min

Verteller Bastiaan De Zwitser

Hoe kwam Bastiaan aan zijn bijnaam? Door de Directrice van Stadsavonturen. “Een Zwitser? In ons Nederland? Wat nu weer?!” riep zij toen ze hem voor het eerst ontmoette. Hij was hier naartoe gekomen met zijn koffertje vol chocolade en een belletje, om verhalen te vertellen. De Directrice wilde alleen de beste verhalenvertellers voor haar Stadsavonturen, en dus… mocht hij blijven! Nu, jaren later, zijn de twee goede vrienden geworden en drinken zij samen vaak een kopje thee. Zij noemt hem nog steeds ‘de Zwitser’. Tja, zo gaat dat.

Het sprak ons aan om op een aparte manier stukjes van Utrecht te zien die je nooit tegenkomt als je in de stad loopt. Het betrof een bedrijfsuitje en iedereen was heel erg tevreden. De verhalen waren interessant en heel leuk. De acteur bracht het allemaal op een heel bijzondere manier over. We hebben veel regen gehad, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle lof van al mijn collega's.

Mw. J. A. v.d. Klashorst
Het Vierde Huis -Utrecht

We hebben een hele leuke dag gehad. We hebben genoten van de goede zorgen en leuke verhalen! 't eten bij Aal was heerlijk, goed verzorgd en gezellig. Heel hartelijk dank voor al!

Coosje

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Ga mee met verhalenverteller de Zwitser

De Zwitser is verhalenverteller in o.a. Utrecht en Amersfoort. Ook vertelt hij op de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. Daarnaast heeft hij als Storyteller een voorkeur voor spannende kinderverhalen waarin je leert dat je je draken niet hoeft te vrezen, maar ze juist kunt verslaan.

Storytrail Stadswandeling Amersfoort verhalen verteler Bastiaan de Zwitser

StoryTrail de Directrice

Bel of mail de directrice

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem even contact op met De Directrice van Stadsavonturen en je krijgt gauw een bericht terug.

We hebben afgelopen zaterdag een geweldige middag gehad Iedereen vond het erg leuk, en we hebben stukje Utrecht gezien dat nog niemand had gezien. Hierbij onze hartelijke dank. Een geslaagde dag.

Karin Teunissen
c.v.de heiknuuters

Naast educatie ook veel vermaakt. De interactieve wijze waarop de verteller ons twee uur vermaakte sprak erg aan. De tijd vloog voorbij.

Dhr. E. Grotenhuis
Utrecht Toerisme en Recreatie

Geef cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau en geef een stadswandeling.