Stadsavonturen-Storytrail-Louise-wandelaar-min
louise-wandelaar-17-verteller-stadswandeling-storytrail

Vertelster Louise Wandelaar

Louise: “De liefde bracht me naar Amersfoort, maar in de afgelopen 15 jaar werd ik ook verliefd op de stad. Als ik door de oude straatjes naar de markt loop, denk ik vaak aan de mensen die dat in de honderden jaren voor mij ook al deden, op precies dezelfde plek. Dat is toch wonderlijk?”
Daarnaast is Louise trots op een nieuw stukje Amersfoort, net buiten de beroemde Koppelpoort. Aan de Eem verschenen een sfeervolle haven en een plein met het iconische Eemhuis. Als je na deze betoverende stadswandeling nog tijd hebt, is dat deel van de stad zeker een bezoek waard.

Leuk idee voor een familie uitje.

Dhr. Sprang - Utrecht

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Ga mee met verhalenverteller Louise

Louise wandelt met je door het mooiste stukje van Amersfoort. Samen duik je de geschiedenis in. Tijdens de stadswandeling beleef je de verhalen die horen bij de smalle straatjes en de pittoreske torentjes en poorten van de stad. Met verteller Louise Wandelaar waan je je terug in de Middeleeuwen of de Gouden Eeuw en hoor je over drankgelagen, heksenvervolgingen en wonderen. Maar is het wel echt geschiedenis, of zijn deze verhalen nog steeds actueel in het Amersfoort van nu? Oordeel zelf na afloop van de wandeling!

Louise_wandelaar_gr

StoryTrail de Directrice

Bel of mail de directrice

Wil je Louise op school of in de bieb laten vertellen, of heb je een gezellig familiefeest? Laat het De Directrice van Stadsavonturen even weten.

Heel anders dan een gewone stadswandeling.

VVV Amersfoort

Geef cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau en geef een stadswandeling.