Stadsavonturen-Storytrail-Anna-Johanna-min
adam_yt

Vertelster Anna Johanna

Zij doorkruist dagelijks de stad, het liefst lopend, want dan ziet ze het meest. Tijdens de Stadswandeling Amsterdam neemt ze je mee door haar stad. Het liefst laat ze de wortels van haar stad zien. De verhalen die bijna niemand meer kent, vindt zij de mooiste. Amsterdam staat op palen en drijft op verhalen. Ken je die verhalen eenmaal, dan ziet de stad er nooit meer hetzelfde uit.

Waar vind je nog voor die prijs een theatermiddag in zo een wisselend decor met een high tea na afloop?

Dhr van der Velde - Amsterdam

Het leek ons gewoon een keer leuk om op deze manier Amsterdam te verkennen, je ziet toch weer andere straten waar men gewoonlijk niet zo snel komt. We vonden het allemaal erg leuk, chapeau.

Dijkstra
Vereenigde B.V. Lelystad

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Ga mee met verhalenverteller Anna

Storyteller Anna Johanna vertelt ook verhalen op scholen en forten, op platte daken, boten en in ommuurde tuinen. Ga mee in Amsterdam en beleef de StoryTrail met Anna Johanna!

Anna_Johanna_gr

StoryTrail de Directrice

Bel of mail de directrice

Ga mee in Amsterdam of vraag nu aan Onze Directrice hoe Anna Johanna jullie evenement of educatieproject kan ondersteunen. Neem contact op met De Directrice van Stadsavonturen en je krijgt gauw een bericht terug.

Het leek ons een leuk dagje uit en we vinden het leuk om Amsterdam wat beter te leren kennen. We zijn echt heel erg enthousiast! We willen dit misschien ook een keer in Utrecht gaan doen, je komt achter leuke weetjes van de stad. Ik denk dat dit ook een leuke gelegenheid is om een keertje met mijn ouders te doen.

Mw. J. van Gurp - Utrecht

Geef cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau en geef een stadswandeling.