Stadsavonturen-Storytrail-Chique-Charlotte-min

Vertelster Chique Charlotte

Charlotte is de derde dochter uit een vooraanstaand Haags geslacht. Door economische teruggang en politieke intriges behoort zij thans tot de chique doch verarmde tak van de familie de Bonbon. Het was tijdens de teloorgang dat haar liefde voor Den Haag ontstond.

Goed ontvangen. Onze medewerkers waren zeer enthousiast. Dus een pluim.

Mw. van der Staal - Voorhout

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Ga mee met verhalenverteller Charlotte

Noblesse oblige’, is het motto van Charlotte. Met haar ontwapenende charme opent zij deuren die voor anderen gesloten blijven. Zij weet wat er wordt gefluisterd in de boudoirs van de Haagse chique, maar ook wat speelt in de kroegen en op de markt. Tijdens de stadswandeling Den Haag zal zij een boekje opendoen, maar daarnaast ook andere wetenswaardigheden van deze eeuwenoude stad vertellen.

Chique_Charlotte_gr

StoryTrail de Directrice

Bel of mail de directrice

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem even contact op met De Directrice van Stadsavonturen en je krijgt gauw een bericht terug.

Het leek me een leuke manier om een stadswandeling te maken. Met een gids hoor je wel veel, maar blijft het toch vaak bij vertellen i.p.v. een vertelling... Onze groep was heel enthousiast; erg leuk bedacht en goed uitgevoerd. Het had voor ons zelfs nog wel een uurtje -of 2- extra mogen duren zodat we nog wat meer van de binnenstad zouden kunnen zien.

Mw. I. du Clou - Zoetermeer

Geef cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau en geef een stadswandeling.