Skip to content
Stadsavonturen-Storytrail-Bastiaan-de-Zwitzer-min

Vragen of reacties?

Meer weten over onze activiteiten, of ben je op zoek naar een bijzondere stadswandeling in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Brielle, Dan Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Dronten, Enkhuizen, Goes, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, leiden, Middelburg, Rotterdam Delfshaven, Rotterdam Oude Haven, Schoonhoven, Utrecht, Zierikzee, Zutphen, Zwolle, meerdere landgoederen en forten.
Neem gerust contact op!

Review achterlaten?

Wil je een ons laten weten hoe je de StoryTrail hebt ervaren? Stuur gerust een berichtje met je beleving en een waardering van 0, 0,5 t/m 5 sterren. We plaatsen jouw reactie dan dan op de juiste pagina.Met vriendelijke groet,
De Directrice

Stadsavonturen

Adres
F.C. Dondersstraat 25
3572 JB Utrecht
Tel +3130 – 2467 911

KvK-nummer: 30142100
BTW nummer: NL102403302B04

IBAN: NL68INGB0008036701
BIC: INGBNL2A (t.n.v.: Stadsavonturen)

Je naam (*)

Je e-mail (*)

Onderwerp

Je bericht

utrecht_anime1
Stadsavonturen-Storytrail-de-directrice_trans

Maak kennis met onze Directrice

Ik stuur mijn jongens het hele land door

Onze directrice was een spraakmakende dame uit de volksbuurt en stond bekend als Na de Kikkert (1863-1945). Zij kon, op legendarische straatfeesten die zij tussen de bedrijven van een druk huishouden met 10 kinderen door, organiseerde, als een kikker rondspringen na enkele lekkere glaasjes. Zij was getrouwd met Toon de Beer.

Toen zij gingen trouwen klonk er in de straten van Wijk C: Kom allemaal naar het stadhuis om een unieke gebeurtenis bij te wonen. Vandaag trouwt er een beer met een kikkert!

Het theatergezelschap van Stadsavonturen eert de geest van deze levendige dame van eenvoudige komaf. Symbool voor een verleden waarin het leven op straat gevuld werd met persoonlijke en intrigerende verhalen!