Stadsavonturen-Storytrail-Bastiaan-de-Zwitzer-min

Vragen of reacties?

Meer weten over onze activiteiten, of ben je op zoek naar een bijzondere stadswandeling in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Brielle, Dan Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Dronten, Enkhuizen, Goes, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, leiden, Middelburg, Rotterdam Delfshaven, Rotterdam Oude Haven, Schoonhoven, Utrecht, Vlissingen, Zierikzee, Zutphen, Zwolle, meerdere landgoederen en forten.
Neem gerust contact op!

Review achterlaten?

Wil je een ons laten weten hoe je de StoryTrail hebt ervaren? Stuur gerust een berichtje met je beleving en een waardering van 0, 0,5 t/m 5 sterren. We plaatsen jouw reactie dan dan op de juiste pagina.

Met vriendelijke groet,
De Directrice

  Je naam (*)

  Je e-mail (*)

  Onderwerp

  Je bericht

  utrecht_anime1
  Stadsavonturen-Storytrail-de-directrice_trans

  Maak kennis met onze Directrice

  Ik stuur mijn jongens het hele land door

  Onze directrice was een spraakmakende dame uit de volksbuurt en stond bekend als Na de Kikkert (1863-1945). Zij kon, op legendarische straatfeesten die zij tussen de bedrijven van een druk huishouden met 10 kinderen door, organiseerde, als een kikker rondspringen na enkele lekkere glaasjes. Zij was getrouwd met Toon de Beer.

  Toen zij gingen trouwen klonk er in de straten van Wijk C: Kom allemaal naar het stadhuis om een unieke gebeurtenis bij te wonen. Vandaag trouwt er een beer met een kikkert!

  Het theatergezelschap van Stadsavonturen eert de geest van deze levendige dame van eenvoudige komaf. Symbool voor een verleden waarin het leven op straat gevuld werd met persoonlijke en intrigerende verhalen!

  Tickets

  Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

  Groepen

  Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

  Cadeau

  Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

  Theatergezelschap

  Wij maken het liefst mooie producties. En dat doen we met een bonte verzameling van schrijvers, historici, theologen, regisseurs, acteurs, verhalenvertellers en muzikanten.

  Zonder subsidie

  Zo’n 20 jaar geleden vonden wij dat theater maken ook zonder subsidie kon. We werken hard en maken van iedere voorstelling een succes, want… Kwaliteit brengt je bij ons terug.

  "Ontstaan uit passie en drang"

  Theater op straat

  Ons decor is eeuwen oud. We spelen op straat tijdens stadswandelingen. We schrapen de eeuwenoude verhalen van de klinkers en laten je daarin meespelen. Zo wordt het verleden een avontuur.

  Maar wij brengen de avonturen die onze wereld hebben gevormd ook aan tafel, aan boord, of vanaf het podium.

   

  Verbinding

  De mensen, de locatie en de reden waarom wij samenzijn. Wanneer je dat kunt verbinden in vorm en inhoud, dan kan het niet meer stuk. Dan ontstaat er iets blijvends: cultuur!