BrotvanGromme_Storytrail-min

Verteller Brot van Gromme

Mijn naam is Brot van Gromme, en de Directrice van Stadsavonturen heeft mij gevraagd u anderhalf uur mee door de stad te nemen. U treft mij in Gouda, Leiden en Utrecht, maar of u daar blij mee moet zijn, kunt u alleen zelf, achteraf, bepalen.

Ik vond de verteller in Utrecht geweldig, onderhoudend, prachtige stem en bereik. Het gezamenlijke zingen en borrel waren grappig en dat terwijl het die dag toch echt regende en het een tikje koud was. Ik zou zeker weer een keer meegaan!

Dhr. Blansjaar - Utrecht

Onze verhalenverteller: wat een geweldige man met een geweldige stem en uitstraling! Hij wist op een heel speciale manier iedereen te boeien. Ook zang en een heerlijke Utrechtse Balie-kluiver ontbraken niet. Sommige van onze gasten gaf het een 'Charles Dickens' gevoel, anderen vonden het hele avontuur iets van 'Harry Potter' weg hebben. Kortom het was uitstekend. Complimenten!

Familie van Bunnink

Wij hingen aan zijn lippen! Bijzonder als iemand zo mooi verhalen kan vertellen over de historische plekken waar we geweest zijn. We vonden het een hele gezellige middag en zelfs met het vreselijke weer was het prima te doen. Nogmaals onze dank aan Brot van Gromme.

J Overduin - Roelofarendsveen

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Ga mee met verhalenverteller van Gromme

Doorgaans neem ik u niet mee op de vrolijkste zoektochten, mijn leven is niet bepaald facultatief . Maar, durft u het aan? Ik ben er steeds klaar voor u langs plekken te voeren die u achteraf niet meer terug vindt, u langs verhalen te voeren die u ‘‘s avonds nog even moet herkauwen en u vooral een inzicht te geven in de geschiedenis van prachtige oude steden.

BrotvanGromme_gr

StoryTrail de Directrice

Bel of mail de directrice

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem even contact op met De Directrice van Stadsavonturen en je krijgt gauw een bericht terug.

We willen hierbij even laten weten dat we vrijdag een ontzettend leuke dag gehad: mede dankzij Stadsavonturen. Terwijl de familie nog niets vermoedend lekker aan de hapjes zat in de Reünie, maakte Brot precies op het afgesproken tijdstip zijn entree. Iedereen stond maar snel braaf op! Wij en de familie gingen op in zijn meeslepende manier van vertellen en zingen. Het gaf precies het informele sfeertje wat ons voor ogen stond. Bedankt!"

Rik en Patricia - Utrecht

Het leek ons leuk iets anders mee te maken dan gewoon een stadswandeling met gids. Verrassend, afvragend of er een kern van waarheid in het verhaal zit, bijzonder leuk, stevige stap erin zetten, al met al een hele leuke verrassende wandeling.

Mw. W. Theunissen
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit.

Zeer geslaagd: Graag willen wij u laten weten dat wij gisteravond hebben genoten van de theatrale stadswandeling met een van uw meestervertellers! Wij zijn op heel bijzondere plekken geweest rondom de Dom en waren allemaal in de greep van de verteller (wat een prachtstem) die ons een heel boeiende wandeling heeft bezorgd in het mistige en koude Utrecht, heel knap voor een groep van 40 personen. Later aan tafel heb ik alleen maar heel positieve reacties gekregen op deze originele activiteit, iedereen was vol lof en bewondering! U mag deze complimenten (nogmaals) aan deze acteur overbrengen, graag zelfs!

Janneke van Bogerijen Office Itude ICT Connaisseurs B.V.

Geef cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau en geef een stadswandeling.