Stadsavonturen-Storytrail-Wannes-min

Verteller Wannes

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Maar wat is gek? Als je de geschiedenis induikt, worden gekken voor helden versleten en helden voor gek gezet. Volgens Wannes hebben we allemaal wel een tik van de molen gekregen en juist dat maakt de mens mooi en zijn verhalen nog mooier!

Absoluut het geld waard. Prima geregeld! Duidelijke instructies. Erg leuk bedacht. We hebben een leuke middag gehad!

Mw. M. Oudt - Maarn

Een geweldige middag. Waard om mond op mond reclame voor te maken. Wannes is een magische verteller die iedereen in zijn ban kan houden.

Dhr van der Velde - Amsterdam

Nog een keer! Wannes was fantastisch! En hij wist me genoeg te vertellen wat ik nog nooit eerder had gehoord...

Mw. Zomerhuis - Utrecht

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Ga mee met verhalenverteller Wannes

Als muzikant op accordeon en als zanger vol van liedjes zet Wannes graag de bloemetjes buiten. Het leven is nu eenmaal een feest. Zeker ook als je met hem op avontuur gaat in een wandeling vol meeslepende, grappige en vooral interactieve verhalen. Wannes staat met beide benen op de grond, gezellig tussen de mensen. Ga mee met Wannes in Vorden op Landgoed Hackfort of in de prachtige Hanzestad Zutphen.

Wannes_gr

StoryTrail de Directrice

Bel of mail de directrice

Vraag aan de Directrice van Stadsavonturen hoe Wannes jullie feestje een feest kan laten zijn. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem even contact op met De Directrice van Stadsavonturen en je krijgt gauw een bericht terug.

Origineel. Wij vonden het heel erg leuk. Goed georganiseerd en heel leuk uitgevoerd door Wannes! We vonden het super. BEDANKT WANNES!

Saskia Gouw, Zevenhuizen

We zochten iets wat voor alle leeftijden leuk was, en de combinatie van leerzaam en niet saai sprak ons wel aan. Heel netjes werd ik telkens op de hoogte gehouden, via de post en via de telefoon. Dit waardeerde ik erg omdat ik niet zo vaak iets organiseer voor een groep en zo wist ik dat alles goed liep. Ik was zeer tevreden en de reacties achteraf waren ook zeer positief.

Mw. L.M. Brons - Utrecht

De mix was perfect. Alle deelnemers waren vol lof. Iedereen heeft vol overgave geposeerd voor de foto's. We hebben gelachen en geleerd. De folder bleek te kloppen, jullie hebben het helemaal waargemaakt.

Dhr. J. Blokker
Stedelijk Dalton College Alkmaar

Geef cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau en geef een stadswandeling.