Stadsavonturen-Storytrail-Erik-de-beweerde-min

Stadswandeling Goes

Ga mee, bewonder en verwonder! Het prachtige oude Goes wemelt van de verhalen. Ontmoet de viswijven, rijke stinkerds, bescheiden helden en donderende kanonnen – tijdens de stadswandeling Goes.

Beleef een StoryTrail

Ontdek en beleef de verborgen geschiedenis – van het aller kleinste huisje van de stad tot aan de Grote Kerk die heerst over Beveland. In het eeuwenoude decor van Goes komen de verhalen van vroeger tot leven.

groningen_yt

Stadswandeling in Goes

Aan de haven van Goes vind je de rijkste koopmanswoningen én de mooiste visafslag van Zeeland. Deftige notabelen en kijvende viswijven deelden dit stuk van de stad en dat gaf heel wat vertier! Aardige viswijven waren dat trouwens, de viswijven van Goes. Scherp van de tongriem gesneden, maar met het hart op de goede plaats. En natuurlijk altijd op de hoogte van het laatste nieuws! Daar kunnen wij mooi ons voordeel mee doen tijdens de StoryTrail stadswandeling door dit mooie, gave stadje. Samen struinen wij over markten en pleinen, door donkere stegen en langs trotse monumenten. Maak kennis met de helden en boeven van Beveland, laat je meeslepen in hun verhalen… en voel je helemaal thuis in het heerlijke Goes.

Zag er aantrekkelijk uit en we wilden geen saaie rondleiding met alleen maar historische feiten. Alle collega's waren enthousiast over de lunch (uitgebreid en lekker) en de verhalenverteller (ludiek en boeiend)."

A.C.M. van Leeuwen
Rabobank Westland

Boeiend, persoonlijk en origineel. Een thema dat paste bij het karakter van de avond.

M. Verhoef - Maarssen

Bedankt voor een fantastische wandeling. Jong en oud hebben genoten van de verhalen. Heel erg leuk dat er zoveel samen met ons gedaan werd. Een echte aanrader!

Ans Wijnen

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Johannes_gr

Johannes & Goes

Johannes: “De eerste keer was ik hier eigenlijk alleen even op doorreis. Maar Goes had mij meteen te pakken en liet mij niet meer los. Wat een parel, deze stad in het hart van Zeeland. Op onze StoryTrail stadswandeling gaan wij heel wat avonturen beleven. Wij ontmoeten de dapperste helden en de slimste schurken uit de verre omtrek. Stuk voor stuk koppige Zeeuwen, maar hun passie, moed en vindingrijkheid zal je verbazen en verwarmen! Ga met mij mee en ontdek een stad vol fantastische geheimen.”

Ik kan het iedereen aanbevelen! Met Godefridus hebben we zaterdag 16 juli een leerzame tocht door het verleden gemaakt. Op een amusante manier heeft hij de ‘feiten’ uit de historie voor onze groep ‘tot leven gewekt’. Onze groep varieerde in leeftijd tussen 10 en 70 jaar. Door de verbeelding blijft je zoveel meer bij dan teksten en jaartallen. Het meespelen van enkelen van onze groep riep alleen maar meer hilariteit op. Godefridus nogmaals hartelijk dank voor je manier van vertellen. Ook de lunch daarna was overweldigend.

Alles met elkaar hebben we van begin tot eind genoten. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Mevr. v.d. Kooy

Het was een geslaagd uitje!!!

Zilveren Kruis Achmea

Ik vond de verteller in Utrecht geweldig, onderhoudend, prachtige stem en bereik. Het gezamenlijke zingen en borrel waren grappig en dat terwijl het die dag toch echt regende en het een tikje koud was. Ik zou zeker weer een keer meegaan!

Dhr. Blansjaar - Utrecht

Bepaal zelf je datum

Vanaf 6 personen bepaal je zelf de datum, tijd en verteller.