stadswandeling_arnhem

Verteller Godefridus

Godefridus grossiert in de meest uiteenlopende verhalen en vertelt ze met veel plezier. Mythen, sagen, legenden, historische verhalen. Uit de dikke duim of waargebeurd, hij draait zijn hand er niet voor om. Als het maar leuk en leerzaam is. Vaak een glimlach, soms een traan. Dan weer een lied uit volle borst. Ook een knipoog is niet ver. Godefridus zet mensen graag op het verkeerde been en neemt ze mee naar lang vervlogen tijden om ze daarna weer op beide voeten te laten landen in de 21e eeuw. Laat je verrassen! Durf jij het aan?

Ter gelegenheid van mijn verjaardag een StoryTrail geboekt met Godefridus in Utrecht. Ik wil hiermee even laten weten dat we er van genoten hebben! Een echte verteller, die met zijn beeldende verhalen mijn gezelschap en mij twee uur lang wist te boeien. Hulde!

Annet Smitskamp - Utrecht

Afgelopen zondag heb ik samen met een vriendin de StoryTrail gedaan en het was echt superleuk, we hebben ons echt supergoed vermaakt.

Patricia Feiken
VVV Groepsreserveringen

Eigenlijk zou elke - beetje stad - zo'n StoryTrail moeten hebben. Een veel leukere, boeiender en gezellige manier om meer te weten te komen over een stad..."

A.J. van Straten - Gorinchem

Naast educatie ook veel vermaakt. De interactieve wijze waarop de verteller ons twee uur vermaakte sprak erg aan. De tijd vloog voorbij.

Dhr. E. Grotenhuis
Utrecht Toerisme en Recreatie

Het was een geslaagd uitje!!!

Zilveren Kruis Achmea

Zag er aantrekkelijk uit en we wilden geen saaie rondleiding met alleen maar historische feiten. Alle collega's waren enthousiast over de lunch (uitgebreid en lekker) en de verhalenverteller (ludiek en boeiend).

A.C.M. van Leeuwen
Rabobank Westland

Geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.

Mw. Eeden - Amsterdam

Vernieuwend. Zeer persoonlijk en vriendelijk. Wat dat betreft springen jullie er in positieve zin uit.

Dhr. van der Leeden - Utrecht

Leuke, informatieve en gezellige wandeling. Ieder jaar bezoeken we als teamuitje een stad in Nederland. Dit jaar gingen we op stap in Amsterdam. Altijd als we een stad bezoeken kopen we een stadswandeling bij de plaatselijke VVV. Dit jaar had een collega iets gelezen over een StoryTrail en de keus was snel gemaakt. Dit was eens een andere wandeling dan een 'normale' stadswandeling.

Peuterspeelzaal de Bereboot - Klazienaveen

Echt een leuke familiedag gehad en iedereen (jong en oud) was zeer tevreden.

Mw. I. Huinink - Utrecht

Een erg leuke manier om een stad te bekijken. Ik kwam per toeval terecht op jullie site en was geboeid. Hetgene wat jullie aanbieden paste precies bij wat ik zocht.''

Mw. de Vogel

Erg enthousiaste leuke man! Origineel idee en weer eens wat anders dan een ‘gewone’ rondleiding door een stad. Erg leuke avond gehad en zo Utrecht op een heel andere en van een heel andere kant leren kennen!”

Mw. C. Westeneng

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Ga mee met verhalenverteller Godefridus

Godefridus wandelt in Amelisweerd, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Gouda, Haarlem, Utrecht en op de Forten van de Waterlinie.

De Storytrail verteller neemt je mee.

StoryTrail de Directrice

Bel of mail de directrice

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem even contact op met De Directrice van Stadsavonturen en je krijgt gauw een bericht terug.

Hierbij wil ik u hartelijk bedanken voor het zeer geslaagde arrangement. Van de deelnemers heb ik niets anders gehoord dan dat ze de verhalenvertellers heel leuk vonden en het weer eens heel wat anders was dan een standaard rondleiding! Verder was heel gezellig bij Aal Restaurant en Wijnlokaal met lekkere hapjes en was het weer natuurlijk perfect!

Roos Aspeslagh - Breda

Leuke manier om met een stad kennis te maken.

Mw. Roos - Apeldoorn

In één woord geweldig! Combinatie van stadswandeling en diner was goed. Stadsverteller was geweldig goed.'

Mw. Kuijten - Veldhoven

Ik kan het iedereen aanbevelen! Met Godefridus hebben we zaterdag 16 juli een leerzame tocht door het verleden gemaakt. Op een amusante manier heeft hij de ‘feiten’ uit de historie voor onze groep ‘tot leven gewekt’. Onze groep varieerde in leeftijd tussen 10 en 70 jaar. Door de verbeelding blijft je zoveel meer bij dan teksten en jaartallen. Het meespelen van enkelen van onze groep riep alleen maar meer hilariteit op. Godefridus nogmaals hartelijk dank voor je manier van vertellen. Ook de lunch daarna was overweldigend.

Alles met elkaar hebben we van begin tot eind genoten. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Mevr. v.d. Kooy

Laaiend enthousiast! Ik wilde je nog even bedanken voor de geweldige ouderdag die we hebben gehad de 11e, mede dankzij jullie geweldige acteur! Iedereen was laaiend enthousiast!

Akkelien de Vries
Varsity 124

Ik wilde jullie en met name de verteller die ons gister mooie verhalen heeft verteld heel erg bedanken voor de goede organisatie en de leuke middag die wij hebben gehad! Alles was in orde en we hebben echt genoten van de leuke verhalen en natuurlijk ook de manier waarop ze verteld werden!"

Marjolein Rooijmans - Utrecht

Grappig en goede verhalen. Leuke manier van een stadswandeling door Utrecht.

Dhr. Jansen - Haarlem

Uniek in zijn soort.

Dhr. Buijserd - Wezep

Ik vond het echt heel leuk. Het sloot goed aan op het thema van de week van de Geschiedenis. Het zingen vond ik zeer grappig. Het betrekken van de gasten bij de voorstelling was ook erg leuk. De verhalen waren goed. Zowel Leiden als Amsterdam lijken me ook interessante steden om via een StoryTrail beter te leren kennen. Misschien zijn Delft en Den Haag ook wel geschikt voor nieuwe StoryTrails. De verteller had een goede performance.
Mw. D.A.J. Bom - Den Hoorn

Onze medewerkers waren zeer enthousiast. Dus een pluim.

Mw. van der Staal - Voorhout

Geef cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau en geef een stadswandeling.