BrotvanGromme_Storytrail-min

Stadswandeling Domtoren

De verhalenverteller vermaakt je op meeslepende wijze met Utrechtse sagen, legenden en historische verhalen! Beklim de Domtoren en laat de vaste grond achter.

Beleef een StoryTrail

Beleef de verhalen van de bouw, de Bisschop en het Tempeest. En ervaar hoog boven de stad het schitterend decor waarover de heksen jagen.

Domtoren Beklimming Brot

Domtoren beklimming

De verteller voert het publiek mee in de belevenissen van historische helden, markante heiligen, illustere schavuiten en allesvernietigende natuurkrachten. Met de StoryTrail Domtoren maak je op onnavolgbare wijze kennis met het centrum van de hoogmoed, midden in het hart van een de stad. Word verleid door heilige klanken, raak met eigen handen het hart van de Domtoren aan en klim naar ongekende hoogte.

Ter gelegenheid van mijn verjaardag een StoryTrail geboekt met Godefridus in Utrecht. Ik wil hiermee even laten weten dat we er van genoten hebben! Een echte verteller, die met zijn beeldende verhalen mijn gezelschap en mij twee uur lang wist te boeien. Hulde!"

Annet Smitskamp - Utrecht

Magnifiek, in een woord. Met je ogen dicht (wat hij ons verzocht te doen) waande je je daadwerkelijk in het oude historische Utrecht. Het aannemen van een personage uit die tijd was geweldig en iedereen ging er ook in mee. Het is de meest boeiende manier om door de stad heen te gaan, de historie te voelen en je fantasie te laten prikkelen.

Mevr. M. Braun
Stichting Wolderwelzijn

Vanwege onze aankomende verhuizing naar Rijnsweerd, werd mij gevraagd een personeelsdag te organiseren in en rond Utrecht. Omdat ik totaal niet bekend ben in Utrecht leek mij het verstandiger om de organisatie van een deel van het programma uit handen te geven. Uit alle positieve reacties die ik heb mogen ontvangen en mijn eigen belevenis, mag ik, mede namens mijn collega's, wel opmaken dat het een zeer geslaagde dag was. En zeker voor herhaling vatbaar.

Mw. J. Plug
GTI Grote Projecten BV

Grappig en goede verhalen. Leuke manier van een stadswandeling door Utrecht.

Dhr. Janssen - Haarlem

Het leek ons leuk iets anders mee te maken dan gewoon een stadswandeling met gids. Verrassend, afvragend of er een kern van waarheid in het verhaal zit, bijzonder leuk, stevige stap erin zetten, al met al een hele leuke verrassende wandeling.

Mw. W. Theunissen
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit.

 

Hierbij wil ik u hartelijk bedanken voor het zeer geslaagde arrangement. Van de deelnemers heb ik niets anders gehoord dan dat ze de verhalenvertellers heel leuk vonden en het weer eens heel wat anders was dan een standaard rondleiding! Verder was het heel gezellig bij Aal Restaurant en Wijnlokaal met lekkere hapjes en was het weer natuurlijk perfect!

Roos Aspeslagh - Breda

Zeer geslaagd: Graag willen wij u laten weten dat wij gisteravond hebben genoten van de theatrale stadswandeling met een van uw meestervertellers!  Wij zijn op heel bijzondere plekken geweest rondom de Dom en waren allemaal in de greep van de verteller (wat een prachtstem) die ons een heel boeiende wandeling heeft bezorgd in het mistige en koude Utrecht, heel knap voor een groep van 40 personen. Later aan tafel heb ik alleen maar heel positieve reacties gekregen op deze originele activiteit, iedereen was vol lof en bewondering! U mag deze complimenten (nogmaals) aan deze acteur overbrengen, graag zelfs!

Janneke van Bogerijen Office Manager
Itude ICT Connaisseurs B.V.

Ik vond de verteller in Utrecht geweldig, onderhoudend, prachtige stem en bereik. Het gezamenlijke zingen en borrel waren grappig en dat terwijl het die dag toch echt regende en het een tikje koud was. Ik zou zeker weer een keer meegaan!

Dhr. Blansjaar - Utrecht

We hebben een hele leuke dag gehad. We hebben genoten van de goede zorgen en leuke verhalen! 't eten bij Aal was heerlijk, goed verzorgd en gezellig. Heel hartelijk dank voor al!

Coosje

"Zaterdag hebben wij een stadsavontuur beleefd in Utrecht en we hebben een hele leuke middag gehad. Bedankt daarvoor! Zou u Rinus Zwabber namens ons nogmaals willen bedanken, we hebben genoten van zijn verhalen."

Annemarie van Elfrinkhof

We willen hierbij even laten weten dat we vrijdag een ontzettend leuke dag gehad hebben: mede dankzij Stadsavonturen. Terwijl de familie nog niets vermoedend lekker aan de hapjes zat in de Reünie, maakte Brot precies op het afgesproken tijdstip zijn entree. Iedereen stond snel braaf op! Wij en de familie gingen op in zijn meeslepende manier van vertellen en zingen. Het gaf precies het informele sfeertje wat ons voor ogen stond. Bedankt!

Rick en Patricia - Utrecht

Tickets

Sluit aan bij een geplande stadswandeling en ontdek de helden, schurken en heiligen van de stad.

Groepen

Start een stadswandeling op de dag en tijd die jou past. Kies een privéverteller of nodig anderen uit.

Cadeau

Maak iemand blij met een uniek cadeau. Geef een avontuurlijke wandeling door stad of land .

Storytrail Stadswandeling Amersfoort verhalen verteler Bastiaan de Zwitser

Bastiaan & Utrecht

Is het de grootste staande klok van Utrecht of een teken van hoogmoed? Riep de bouw van de Domtoren de toorn Gods op? Stap in een storm aan verhalen over macht en kracht. De Zwitser neemt je mee op een reis richting de hemel, langs een eeuwenoude stenen trap. Hij opent de verborgen kamers van wat ooit de hoogste toren ter wereld was. Ga mee en geniet met kippenvel en schaterlach.

Wandeling Utrecht Storytrail - Verhalenverteller Brot va Gromme

Brot & Utrecht

Een toren gebouwd als een fort. Zetel van de macht. Antenne op aarde om de hemel te ontvangen. De Domtoren is uniek en vol van wonderen. Je kunt ze horen, proeven en voelen. Ga mee en hoor een geschiedenis zo mooi, zo gruwelijk en zo geheim dat zelfs de grote Salvator-klok er over fluistert.

Om samen iets te doen en over de geschiedenis van Utrecht te horen op een ludieke theatrale wijze.

Mw. E. Visser

Onze verhalenverteller: wat een geweldige man met een geweldige stem en uitstraling! Hij wist op een heel speciale manier iedereen te boeien. Ook zang en een heerlijke Utrechtse Balie-kluiver ontbraken niet. Sommige van onze gasten gaf het een 'Charles Dickens' gevoel, anderen vonden het hele avontuur iets van 'Harry Potter' weg hebben. Kortom het was uitstekend. Complimenten!

Familie van Bunnink

Unieke belevenis. Het is een ontzettend leuk product. Op een leuke en theatrale manier maak je kennis met de stad. Hoewel ik de StoryTrail al een keertje eerder heb gedaan, was het deze keer weer een hele unieke belevenis.

Mw. L. van IJzendoorn
Utrecht Toerisme & Recreatie

Ik vond het echt heel leuk. Het sloot goed aan op het thema van de week van de Geschiedenis. Het zingen vond ik zeer grappig. Het betrekken van de gasten bij de voorstelling was ook erg leuk. De verhalen waren goed. Zowel Leiden als Amsterdam lijken me ook interessante steden om via een Storytrail beter te leren kennen. Misschien zijn Delft en Den Haag ook wel geschikt voor nieuwe Storytrails. De verteller had een goede performance.

Mw. D.A.J. Bom - Den Hoorn

De groep hing aan de lippen van de verhalen van Johannes. Hartstikke goed.

Afgelopen zondag heb ik samen met een vriendin de Storytrail gedaan en het was echt superleuk, we hebben ons echt supergoed vermaakt.

Patricia Feiken
VVV Groepsreserveringen

We hebben afgelopen zaterdag een geweldige middag gehad Iedereen vond het erg leuk, en we hebben stukje Utrecht gezien dat nog niemand had gezien. Hierbij onze hartelijke dank. Een geslaagde dag.

Karin Teunissen
c.v.de heiknuuters

Het sprak ons aan om op een aparte manier stukjes van Utrecht te zien die je nooit tegenkomt als je in de stad loopt. Het betrof een bedrijfsuitje en iedereen was heel erg tevreden. De verhalen waren interessant en heel leuk. De acteur bracht het allemaal op een heel bijzondere manier over. We hebben veel regen gehad, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle lof van al mijn collega's.

Mw. J. A. v.d. Klashorst
Het Vierde Huis -Utrecht

Erg enthousiaste leuke man! Origineel idee en weer eens wat anders dan een ‘gewone’ rondleiding door een stad. Erg leuke avond gehad en zo Utrecht op een heel andere en van een heel andere kant leren kennen!

Mw. C. Westeneng

Ik wilde jullie en met name de verteller die ons gister mooie verhalen heeft verteld heel erg bedanken voor de goede organisatie en de leuke middag die wij hebben gehad! Alles was in orde en we hebben echt genoten van de leuke verhalen en natuurlijk ook de manier waarop ze verteld werden!

Marjolein Rooijmans - Utrecht

Ik vond het een verfrissende manier om wat over de historie van Utrecht te horen. Utrecht is een mooie stad en ligt centraal. Stadsavonturen is eens wat anders dan de gebruikelijke rondleidingen. Prima geïnventariseerd en meegedacht over wat aansloot bij de wensen van onze organisatie.

D. Gudde-Deerenberg - Rotterdam

Bepaal zelf je datum

Vanaf 6 personen bepaal je zelf de datum, tijd en verteller.