StoryTrail stadswandeling Utrecht op zaterdag 11 april: Dwaal door de stadsgeschiedenis met verteller Rinus Zwabber

rinus4-verteller-stadswandeling-135

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Utrecht op zaterdag 11 april:
Dwaal door de stadsgeschiedenis met verteller Rinus Zwabber

Op zaterdag 11 april gidst verhalenverteller Rinus Zwabber je door de Utrechtse binnenstad tijdens een StoryTrail stadswandeling vol ongelooflijke, ontroerende en oersterke verhalen. Ga mee en je ziet de geschiedenis van Utrecht voor je ogen tot leven komen.

Rinus Zwabber is een van de meestervertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. Met de straten en stegen van de binnenstad als decor trakteert hij je op een betoverende historische vertelvoorstelling. Je bent de eerste straathoek nog niet om, of je zit al middenin een meeslepende Utrechtse legende. De grootste helden en schurken uit de stadsgeschiedenis trekken aan je voorbij in de vertellingen van Rinus. Zo beleef je deze eeuwenoude stad tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zaterdag 11 april 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter