17 september 2017: Storytrail stadswandeling Middelburg

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

17 september 2017: Storytrail stadswandeling Middelburg

UPDATE: Verteller Johannes kreeg een uitnodiging om op 17 september een Storytrail stadswandeling te presenteren in Schoonhoven. U bent daar van harte welkom: www. storytrail.nl/stadswandeling-schoonhoven. De eerstkomende Storytrail stadswandeling in Middelburg staat voor zondag 8 oktober op het programma.

Beleef de geschiedenis van Middelburg op een manier die u nooit meer zult vergeten. Tijdens de  Storytrail stadswandeling Middelburg op zondag 17 september voelt u zich anderhalf uur lang onderdeel van de rijke stadshistorie. Meesterverteller Johannes van theatergroep Stadsavonturen is uw gids.

De Storytrail stadswandeling Middelburg is een bijzondere mix van geschiedenis en verteltheater. Verteller Johannes neemt u eeuwen mee terug in de tijd, toen Middelburg een stad was van graven en gravinnen, dichters en zeeschuimers. Samen met uw mede-wandelaars geniet u van hun avonturen en beleeft u het rijke verleden van de stad alsof u er middenin staat.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 17 september 2017 om 14.00 uur op de Markt in Middelburg, voor de Drukkery. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7BS5619 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter