Zondag 19 april: Beleef de geschiedenis van Den Haag met verteller Godefridus

Stadswandeling-Zwolle StoryTrail -verhalenverteller Godefridus deur

PERSBERICHT

Zondag 19 april: Beleef de geschiedenis van Den Haag met verteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 19 april de StoryTrail stadswandeling Den Haag met verteller Godefridus. Tijdens deze bijzondere rondleiding draait het niet om stenen stadsmonumenten, maar om verhalen van mensen van vlees en bloed.

Verhalenverteller Godefridus neemt je mee door de bewogen geschiedenis van Den Haag. Met zijn meeslepende vertellingen wekt hij de stadshelden en stadsschurken van weleer tot leven. Je bent de eerste straathoek nog niet om, of je zit al middenin een spannend avontuur. Vanaf het Plein leidt Godefridus je door het chique Den Haag van de Haagse kak, maar ook door de stad van de hardwerkende Hagenezen, de vrije jongens en de ooievaar. Je zult zien: achter elke gevel en onder elke straatsteen is er wel een bijzonder verhaal te ontdekken. Zo leer je Den Haag kennen op een manier die je niet meer vergeet. Godefridus kijkt uit naar je komst!

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 19 april 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter